Alina Laufer este însărcinată în șapte luni și în cadrul emisiunii Vorbește lumea, ea le-a arătat telespectatorilor cum a amenajat camera micuților. Ea și Ilan Laufer sunt pregătiți pentru nașterea micuților, fosta soție a lui Jorge având deja și gentuța de spital pregătită.

Alina a vorbit despre designul ales pentru camera bebelușilor, care sunt băiat și fetiță: ”Pentru camera copiilor am ales o temă cu nori și stele”.

”Sunt foarte fericit că vom avea fetiță și băiat. Este un vis pe care îl așteptăm de foarte mulți ani. Mulți din prieteni, din familie, ne-au spus că ”n-o să mai aveți viață”, că vin doi copii odată…Eu spun că viața noastră o să devină și mai frumoasă, de abia așteptă să fie sănătoși, o să ne ocupăm cât este nevoi de ei”, a spus Ilan Laufer la Vorbește lumea.

137268181_3547522715303471_702490445264219750_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Alina se menține într-o formă foarte bună, spunând că nu s-a îngrășat prea mult pe parcursul sarcinii: ”Am pus cam 10 kg, dar am norocul că le-am pus la burtică. Când am fost însărcinată cu Cari m-am îngrășat 23 de kg, la 27 de ani.

”Este o mamă de nota 10. Cu toate că se află în luna a șaptea de sarcină cu gemeni…După cum vezi, Alina și-a menținut o siluetă extraordinară. Știu că n-ar trebui să spun, dar se menține și din punct de vedere fizic, cu mișcare, cu exerciții..”, a spus soțul ei.

Alina a fost căsătorită cu Jorge,  pe numele Gheorghe Papagheorghe, și au împreună o fetiță de 12 ani, Karina, care e foarte încântată că va mai avea doi frățiori.

Alina Laufer (37 de ani) are acum o căsnicie fericită alături de omul de afaceri și politicianul Ilan Laufer (36 de ani). Ei s-au întors definitiv în România, anunl trecut, după 2 ani petrecuți la Miami, în Statele Unite ale Americii.