Nu doar Alina Laufer a slăbit, ci și soțul ei, pentru că cei doi au ținut cura de slăbire în tandem. Fac sport împreună și mănâncă amândoi după același regim de slăbire.

“Eu sunt la o cură de slăbire continuă de un an de zile. Am dat 12 kilograme jos, nu mănânc nimic altceva decât supă și salate și din când în când un grătar.

Fac o oală de supă pe săptămână, de 20 de kilograme, cam așa. Supă din tacâmuri, de găină de curte, de la mama, sau din piept de curcan. Pun și găluște de gris, albitură, morcovi.

O fac o dată pe săptămână și doar asta mâncăm la regim. Și eu și Ilan, soțul meu. Amândoi am slăbit câte 12 kilograme. Altceva nu, mai facem și grătar de pulpe de pui dezosate, salate, dar fără dulce deloc.

Așa m-am chinuit să slăbesc și fac o foame… Dar rabd dacă vreau să arăt bine! Acum un an aveam 63 de kilograme, acum am 51!”, a mărturisit Alina Laufer pentru Ciao!.

Alina Laufer este mamă cu normă întreagă mai ales în weekend, când are gemenii acasă, pentru că în cursul săptămânii micuții sunt la “Summer school”.

intreaga-familie-cu-mic-si-mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Merg în concediu pe litoralul românesc

Cât despre vacanță de familie, Alina Laufer a povestit faptul că, după Egipt și Turcia, acolo unde există mari tentații culinare, se gândește să meargă cu familia la noi pe litoral, undeva la Olimp, acolo unde știe că s-ar simți bine și ar putea petrece în voie cu gemenii săi.

Alina Laufer a născut prematur pe data de 15 februarie, la vârsta de 39 de ani. Ea mai are o fetiță de 13 ani, Karina, din căsătoria cu artistul Jorge. Pe gemeni și i-au dorit mult și aceștia s-au lăsat așteptați destui ani.

Vezi și Ilan Laufer, operat de urgență: „A fost mai complicat decât credeam!”

Citește și:

CRBL și ”fetele” lui își schimbă viața radical: ”Am făcut consiliu de familie și am luat o decizie”

Cât de fericite sunt marile campioane cu soții lor actori! Sandra Izbașa și Cătălina Ponor au luat aur și în viața de familie