Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii de când au reușit să devină părinți de gemeni. Nouă ani au așteptat momentul acesta și deși micuții s-au născut prematuri și au trecut printr-o mare sperietură, aceștia s-au recuperat bine, iar acum soții Laufer au făcut primele declarații despre botezul lor.

Blonda a explicat într-o emisiune TV că nu-și vor boteza copii, pentru ei sunt evrei și nu există acest obicei, însă îi vor face circumciziei lui Nathaniel.

“Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

După atâta stres și emoții, soții Laufer își fac curaj acum pentru prima călătorie mai lungă a gemenilor pe care vor să-i ducă în vacanță. Până atunci i-au dus doar într-o vizită la bunici. „Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă. Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte”, i-a povestit Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Alina-si-Ilan-si-gemeniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alina a povestit că în perioada cât s-a aflat în spital alături de micuții ei a trecut prin clipe foarte grele, iar experiența trăită în maternitate și nașterea prematură, au marcat-o.

“Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația. La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”, își amintește Alina greutățile din maternitate.

Alina a povestit că deși greul a trecut, micuții mai au de trecut câteva hopuri. “Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, i-a povestit soția lui Ilan Laufer lui Cristi Brancu, la Exclusiv VIP.

Alina Laufer a reușit, după ani de așteptare, să devină în sfârșit mamă, la 39 ani. Blondina s-a chinuit nouă ani de zile să rămână însărcinată și după lungi tratamente, ea a anunțat că va avea gemeni. Însă, în luna a opta de sarcină, Alina a început să piardă lichid amniotic și a fost nevoită să nască prematur, pe 15 februarie.

Pe contul său de socializare, Ilan Laufer a scris atunci: „Am devenit dublu tătic. Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”.

Alina a fost căsătorită cu Jorge,  pe numele Gheorghe Papagheorghe, și au împreună o fetiță de 12 ani, Karina, care e foarte încântată că va mai avea doi frățiori.