Cuplul va avea gemeni, fiecare de sex diferit. “Am aflat că vom avea băiat şi fată, aşa că bucuria este dublă şi suntem foarte fericiţi.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni şi m-am îngrăşat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan şi trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta”, a mărturisit pentru ciao.ro Alina Laufer.

Fosta soţie a cântăreţului Jorge ia în calcul să nască gemenii în străinătate, undeva unde riscul de coronavirus este mai mic. Alina a spus că opțiune pe care o ia în considerație la modul cel mai serios este o clinică din Israel.

După 8 ani de zile de încercări, ultima inseminare s-a dovedit a fi un real succes, astfel că Alina Laufer urmează să devină din nou mamă, anul viitor, în luna aprilie.

“Suntem foarte fericiţi. Ilan este foarte bucuros şi chiar vorbeam şi spuneam că am recuperat acum, cu aflarea veştii că vom avea gemeni, toată perioada în care am suferit, 8 ani de zile, pentru că nu reuşeam să devenim părinţi. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!”, declara Alina Laufer când a dezvăluit că este însărcinată.

Vezi și Este însărcinată. După ce s-a chinuit timp de 8 ani, vedeta își va împlini, în sfârșit, visul de a deveni mămică

Citește și:

Andreea Bălan a fost operată. Care e starea ei?

Emisiunea Chefi la cuțite va avea un co-prezentator! Cine este cântărețul care o va ajuta pe Gina Pistol, însărcinată