Frumoasa româncă a dezvăluit că pe Vin Diesel îl știe de când avea 17 ani, iar la 23 de ani când s-a mutat la Los Angeles a avut o relație de doi ani cu Vin Diesel. Deși se înțelegeau foarte bine, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite pentru că celebrul actor își dorea o familie și copii, în timp ce ea era mai concentrată pe carieră.

AlinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Ne-am întâlnit la Paris, la o cină organizată de prietenii noștri. AM devenit foarte buni  prieteni când aveam 17 ani. După câțiva ani de zile, m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el și a durat doi ani de zile. A fost o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. Tot timpul îi spuneam carieră, carieră, carieră. El voia să aibă familie și copii, eu aveam 23 de ani și eram prea mică și nu gândeam să mă căsătoresc și să fac copii, chiar dacă era Vin Diesel. Mi-a zis de la început că vrea copii. Pentru că el este mai mare, are 51 de ani”, a povestit Alina în emisiunea „Vorbește lumea”.

Citește și:În sfârșit, tată de fetiță! Owen Wilson a devenit tată pentru a treia oară. Fiecare copil e făcut cu altă femeie

Alina Pușcău este bună prietenă cu Leonardo DiCaprio

„Este un bărbat foarte liniștit, este complet diferit de rolurile pe care le interpretează și iubește ceea ce face și muncește foarte mult pentru ceea ce are. În Los Angeles, am locuit împreună în casa lui, dar eu călătoream foarte mult”, a mai spus Alina, precizând că actorul era gelos pentru că nu apucau să stea foarte mult împreună, pentru că ea era mai mult timp pe drumuri.

Alina a mărturisit că s-a stabilit de peste 20 de ani peste Ocean, unde a început să se simtă ca acasă, deși tot România este țara ei de suflet.  Ea se află în același cerc de prieteni cu Leonardo DiCaprio și ia lecții de actorie chiar de la profesorul cu care starul din „Lupul de pe Wall Street” lucrează de 18 ani.

“Locuiesc la Los Angeles și am foarte multe proiecte în modelling și în actorie. Los Angeles este un oraș mai liniștit decât New York-ul și dacă vrei să ai o carieră în actorie este locul ideal. Pe Paris Hilton și pe Jessica Alba le cunosc de foarte mult timp, de aproape 15 ani. Pe Jessica am cunoscut-o pentru ca avem același antrenor de fitness, iar pe Paris Hilton am cunoscut-o la una dintre petrecerile Oscar. Jessica Alba este foarte frumoasă, iar de când are doi copii este și mai frumoasă. Acum ea are doi copii acum, are altfel de viață, eu sunt singura acum, deci vorbesc despre băieți” le-a mai declarat lui Cove și Adelei Popescu.

 

„Pe Leonardo DiCaprio îl cunosc de mult timp și suntem în același cerc de prieteni. Iau lecții de actorie de la profesorul lui, Larry Moss. Îl are profesor de 18 ani și lucrează cu el pentru orice rol. Mergem la aceleași petreceri, la aceleași zile de naștere”, a povestit Alina.

 

Citește și: