Și mai puțină lume știe că românca a fost curtată de Bill Gates sau Leonardo DiCaprio. Cel care a reușit să o cucerească a fost celebrul actor Vin Diesel, considerat unul dintre cei mai sexy și vânați bărbați din lume.

Într-o emisiune televizată recentă, la Kanal D, vedeta a evocat momentele în care forma un cuplu cu actorul de la Hollywood, dezvăluind o latură neștiută a sa.

„L-am cunoscut pe Vin Diesel la 17 ani. Abia câștigasem Elite Model Look și eram toate fetele la un dinner și Vin Diesel era chiar în capăt (n.r.mesei), avea ochelari și arata ca în Matrix. Țin minte că avea un palton de piele, totul era în piele și mă uităm . (…)

Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos în fața mea, nu știu de ce.

Este un om extraordinar. Este foarte liniștit și de treabă, e un om de casă, dar nu am fost pregătită pentru ceva mai serios. Îmi zicea că vrea să aibă copii, dar aveam 20 de ani, lucram foarte mult și călătoream foarte mult”, a adăugat Alina Pușcău.

alina-puscau-despre-relatia-cu-Vin-Diesel-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fotomodelul se vede mireasă în viitorul apropiat cu atât mai mult cu cât trăiește o frumoasă poveste de iubire pe care, deocamdată, o ține departe de ochii curioși ai lumii.

Drama neștiută a vedetei

Alina Pușcău a mai povestit și că, deși viața ei e în străinătate, revine în țară câteva luni din an pentru a-și îngriji mama bolnavă, căreia i-a cumpărat și o casă pentru a o ști în siguranță. Plecată din țară de la 16 ani, când a câștigat celebrul concurs Elite Model Look, fotomodelul nu și-a uitat niciodată rădăcinile, chiar dacă i-a fost foarte greu printre străini și a suferit în tăcere.

Aceasta a povestit despre viața ei de model, despre realitatea trăită de o copilă plecată prea devreme de acasă, înainte de a se maturiza și a se cunoaște și prețui pe sine.

”Am avut o cădere, nu pot să spun depresie. Toată lumea zicea cât de frumoasă sunt, dar nimeni nu voia să-mi știe sufletul, cine sunt eu ca persoană, cine sunt eu Alina.

Nu mă simțeam frumoasă. (…) Mă simțeam o fată normală care a avut foarte multe oportunități, noroc. (…) Am avut foarte mult noroc”, s-a confesat Alina Pușcău.

Cea mai grea suferință i-a provocat-o moartea tatălui, cu care mărturisește că nu a avut o relație foarte bună. Deși s-au iubit, părinții Alinei Pușcău au avut o relație toxică, pe care ea a resimțit-o din plin. Mai ales fațăd e tatăl ei sentimentele au fost contradictorii.

„Am crezut că eu sunt vinovată, pentru că nu am vorbit cu el cinci ani de zile. Eram supărată pe el, el voia să vorbească cu mine și nu i-am dat oportunitatea, șansa să vorbească cu mine. (…)

L-am iertat. Am avut rana de abandonare. Mi-a fost frică să nu fiu abandonată în relație. (…)

Mama mea a muncit foarte mult când eram mică și stăteam foarte mult cu tatăl meu. Mă durea, doream să o am pe mama lângă mine”, a povestit emoționată frumoasa actrița.

Vezi și Alina Puşcău, în lacrimi după ce s-a infectat cu varianta Delta: „Regret foarte mult că nu am făcut vaccin…”

Citește și:

Adrian Nartea, un tătic fericit! Mezina familiei a topit inimile fanilor. Cum s-au pozat cei doi

Cosmin și Eliza Natanticu au plecat, în lacrimi, din Asia Express