Alina Pușcaș are 36 de ani și 3 copii cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cel care i-a devenit soț în 2017: Alexandru (7 ani), Melissa (6 ani) şi Iris (3 ani). Frumoasa prezentatoare de la „Te cunosc de undeva” a început să mănânce sport pe pâine și să redescopere dansul, așa că silueta ei seamănă cu cea a unei atlete.

Alina Pușcaș, superbă în costum de baie

Arată incredibil de bine, abdomenul e tot numai „pătrățele”, așa că publicat, relaxată, poze din vacanța petrecută în Ibiza. Vedeta le-a arătat fanilor de pe Instagram câteva cadre romantice cu soțul, cât de bine se distrează cu prietenii, dar și cum arată într-un costum de baie alb, din două piese. Totuși, Alina Pușcaș a avut și câteva nemulțumiri legate de Ibiza, pe care nu a ezitat să le împărtășească, într-un Instastory.

„Salutări din Ibiza. E drăguț, ce să zic, nu am ce să comentez. Încă sunt la prima zi de ședere aici. Este pentru prima oară când ajung în Ibitza, Mihai a mai fost acum niște ani. Eu sunt un pic subiectivă. Ideea e că mie îmi place oriunde văd un palmier, plajă și soare. M-ai cucerit din start cu asta, dar trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent era o plajă foarte murdară, nu mă așteptam absolut deloc.

Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, ceva dezamăgitor, iar apa, la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate. Așteptăm să găsim o plajă mult mai drăgută, sper eu mult mai drăguță, cu apa aia de smarald”, a povestit Alina.

alina-puscas-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum se menține în formă Alina Pușcaș

Alina Pușcaș are trei sarcini la activ, dar de fiecare dată a revenit la o formă fizică de invidiat. „Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum. Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacanțe ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport”, a declarat Alina Pușcaș, recent, pentru Antena Stars.

Citește și: Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă: ”A fost o săptămână în care am tras de mine”

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș şi soţul ei: ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”