Te simți răsfățată de prezent?
Da, mă simt răsfățată, în special de viață și nu există zi în care să nu mă simt recunoscătoare și să mulțumesc Providenței pentru ceea ce mi-a oferit până acum. Bineînțeles, mă simt răsfățată și de Mihai și de cei doi copilași care îmi fac zilele perfecte cu zâmbetele și chicotelile lor sincere și inocente.

Cum ai descrie schimbările care au avut loc de când s-au născut Alexandru și Melissa Antonia?
Hmmm… Aș spune că toate transformările din ultimii doi ani de când au apărut în viața mea cei doi copii și Mihai le simt și le văd ca îndeplinirea dorințelor mele cele mai importante. Ei sunt completarea perfectă a vieții mele.

Cât se aseamănă ce ți se întâmplă acum cu ce ai visat?
Viața mea de acum este exact ce mi-am dorit. Evident că nu vizualizam exact cum ar fi trebuit să arate „tabloul vieții mele”, pentru că nu posed calități de medium, dar cu siguranță tot ceea ce mi-am dorit până acum s-a îndeplinit. Așadar, urmează noi țeluri care să completeze la un alt nivel „tabloul vieții noastre” căci, de acum doi ani „Eu” nu mai exist, ci doar „Noi”.

Ai un sprijin important și din partea tăticului, Mihai Stoenescu?
Normal! Atât cât îi permite timpul, pentru că el muncește foarte mult în timpul săptămânii. Se implică în tot ceea ce este nevoie, și nu numai. Mihai este un tătic protector, spontan, foarte simpatic, mândru de copilașii lui și foarte dornic încă de pe acum să își îndrume copiii spre lucruri care să facă diferența în lumea asta și în viața lor.

Care este cea mai frumoasă dovadă de dragoste pe care ai primit-o recent?
Cred că nu există vreun lucru material care să vină ca o încununare a dragostei, care să poată înlocui declarația de dragoste a partenerului care îți spune cât de mult te iubește și cât de mult își dorește să fii mama copiilor lui. Astea au fost cele mai recente, dar și permanente dovezi de dragoste pe care le-am primit. Prefer să mă lipsesc de orice cadou/atenție, dar să fiu „sufocată” de declarații și dovezi de iubire. Pentru mine, sentimentele sunt mai presus de orice alt aspect al vieții noastre.

”Te cunosc de undeva” este un show urmărit săptămânal de milioane de oameni. Cum se vede din unghiul tău, de prezentator, al atâtor sezoane?
Pentru mine, „Te cunosc de undeva!” nu este un loc de muncă, ci este locul în care an de an îmi fac noi prieteni. Îmi doresc să fac tot ce îmi stă în putere, din punct de vedere profesional, să contribui la continuarea acestui show pentru încă cel puțin zece sezoane. Recunosc, sunt mândră că sunt prezentatorul ecestei emisiuni care promovează muzica bună, umorul de calitate și artiștii talentați.

Te vom vedea pe micile ecrane în ediții speciale până la sfârșitul lunii decembrie?
Da, bineînțeles. Am lipsit doar două ediții și am revenit deja de alte două. De acum și până la al treilea copil, nu mai scăpați de mine. (râde)

Cum crezi că va fi atmosfera sărbătorilor în căminul tău în acest an?
Sper că vom avea parte de o atmosferă de poveste, deși sunt convinsă că nu ne va fi ușor cu doi copilași atât de mici. Cu siguranță sărbătorile vor fi doar în familie, cu multe cadouri simpatice pentru o familie numeroasă, cu preparate făcute în casă, cu brăduțul împodobit de Mihai și Alexandru, cu muzică ascultată pe vinil și, sper eu, cu multă zăpadă.

Ți-ai menținut bine greutatea pe parcursul ambelor sarcini. În privința bunătăților de pe mesele de sărbătoare cum vei gestiona situația?
Nu știu dacă am reușit atât de bine să îmi mențin greutatea și în timpul celei de-a doua sarcini. Mă îngrășasem cam cu 4 kg mai mult decât la prima sarcină și încă sunt în “luptă” cu ultimele kilograme rămase. Cu siguranță nu îmi va fi foarte ușor de sărbători. Sincer, nu știu cum o să gestionez situația. (zâmbește)

Care sunt preparatele tale preferate în luna decembrie?
Dacă vorbim despre preparatele specifice sărbatorilor de iarnă, aș menționa salata Boeuf făcută cu carne de curcan, cozonacul cu nucă și sărmăluțele.

Cum îți ”hrănești” fericirea?
E atât de simplu pentru mine. Doar cu iubire, atenție și emoție. Dacă le am de la partener sunt fericită. Mai putem adăuga câteva „ingrediente”: prietenii care îmi sunt cei mai apropiați și care trăiesc alături de mine orice mic eveniment – și credeți-mă, sunt puțini acei prieteni – și dorințele care mi se îndeplinesc încetul cu încetul.

Totuși, fiecare om are temerile sale. Ale tale care sunt?
Momentan, singura temere este să nu pot fi alături de copiii mei și de Mihai până la adânci bătrâneți, din cine știe ce motiv, independent de voința sau de puterea mea.

Într-un interviu anterior îmi spuneai că ai mai face pasul căsătoriei, mai ales că nu ai fost mireasă. Este în plan pentru 2017?
Eu sunt pregatită, dar întrebarea asta trebuie să o adresați domnului doctor Stoenescu. (râde) În altă ordine de idei, eu închei anul cu dorințe de bine, cu mulțumiri și aprecieri, nu neapărat cu gânduri. Sper din tot sufletul ca anul viitor să fie la fel de frumos și de împlinit ca cel care se va încheia în curând.

 

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Care este cel mai mare mit despre femeile frumoase?
Cred că sunt mai multe mituri legate de acest aspect și amintesc doar câteva: că pentru femeile frumoase totul este mult mai simplu în viață, că obțin absolut orice mult mai simplu și că nu ar dispune de cine știe ce materie cenușie. (râde)

Nu aș putea trăi fără…

Familia mea – ”Mihai, Alexandru și Melissa sunt familia mea, sufletul meu și tot ceea ce condiționează viitorul meu.”

 

Credit foto: Antena 1