Momentul a fost unul penibil, mai ales că dintele e chiar din față, iar atunci când vedeta vorbea, se vedea foarte bine, a mărturisit ea.

Din fericire, soțul vedetei este medic stomatolog, așa că problema se remediază ușor. De altfel, vedeta a mers chiar ieri la ”stomatologul ei favorit”, așa cum și-a numit soțul, pentru a rezolva problema. A fost grabă mare, pentru că vedeta are astăzi filmări, după cum chiar ea a mărturisit.

Înainte de a ajunge, însă, în cabinetul soțului ei, Alina Pușcaș le-a povestit prietenilor de pe rețelele sociale ce a pățit. Curioși, cei care o urmăresc în mediul online au rugat-o să le arate felul în care arată dintele. Ar fi vrut, dar în final, Alina Pușcaș a mărturisit că îi este prea rușine.

”Cred că este pentru prima oată când mă bucur de această modă forțată cu măștile, pentru că aseară mi s-a spart dintele din față. Îngrozitor! Trebuie să merg la soțul meu să mi-l repare.

Deci cum să mănânci un fruct și să-ți înfigi dintele în sâmbure? Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și, totuși, mi s-a spart dintele.

V-aș arăta, dar mi-e rușine. Înțeleg că sunteți mulți cei care vreți să vedeți dintele, dar nu pot să vă arăt, dar o să fac un înainte și după să vedeți”, a spus Alina Pușcaș într-o postare pe Instastory.

alina-puscas-cu-dintele-spartSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Alina Pușcaș s-a ținut de cuvânt, iar după ce și-a rezolvat problema, a decis să le arate fanilor o imagine cu dintele spart și una cu el după ce a fost reparat.

”Nu era foarte grav, dar când vorbeam se vedea prea tare”, a scris Alina Pușcaș pe Instagram, alături de fotografia cu dovada.

Prezentatoarea TV, incident în trafic, săptămâna trecută

Alina Pușcaș are o viață zbuciumată. Săptămâna trecută, vedeta a avut o problemă cu mașina, în trafic, aceasta defectându-se pe nepusă masă.

”Nici nu am ieșit bine pe stradă că, pe mijlocul Bulevardului Kiseleff, mașina a decis să-și dea duhul. Am avut noroc că din inerție am reușit să trag pe dreapta într-o parcare. Acum nu-mi rămâne decât să aștept rampa”, spunea Alina Pușcaș pe rețelele sociale, săptămâna trecută.

Recent, prezentatoarea TV a suferit și un accident la schi.

Citește și:

Nicio șansă să îl recunoști! Până și vedeta noastră face haz de necaz! Alți cântăreți îl iau peste picior fără milă

Prima imagine cu bebelușa. Gina Pistol s-a pozat cu Josephine în brațe. Sunt adorabile!