După ce au devenit părinți de trei ori, Alina și MIhai au decis că este momentul s meargă și în fața ofițerului de la starea civilă pentru a-și uni destinul.  Frumoasa veste a fost dată pe rețelele sociale chiar de către proaspăta mireasă, care a postat primele imagini de la eveniment.

Alina Puscas a devenit mamaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alina Pușcaș a purtat o rochie albă, trecută de genunchi, cu un umăr gol, ținută care a reușit să-i pună în evidență excelent silueta. De altfel, putem să observăm că Alina Pușcaș a revenit rapid la silueta perfectă de dinainte de sarcină.

Deși mulți credeau că cei doi sunt deja soț și soție,  Alina Pușcaș și Mihai, tatăl copiilor ei, erau căsătoriți doar religios. În momentul în care au botezat-o pe fiica lor, Melissa, în 2017, Mihai a decis să-i facă o surpriză Alinei și să facă odată cu botezul și cununia religioasă. Tocmai de aceea, Alina Pușcaș nu a fost îmbrăcată în mireasă, pentru că totul a fost o surpriză de care ea a aflat abia în momentul în care se afla în biserică. Chiar Alina Pușcaș a povestit la momentul respectiv cât de emoționant a fost totul.

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, a declarat Alina Pușcaș în 2017.

Citește și: