La scurt timp, vedeta a venit și cu explicații, dezvăluind care este motivul pentru care a ajuns în această situație.

Alina Pușcaș a publicat mai multe imagini în mediul online, în care s-a afișat cu perfuzia la mână, explicând doar că a avut nevoie de ajutor.

Prezentatoarea de la Antena 1 a acuzat o stare de rău, iar la doar câteva minute, medicii au intervenit. Ulterior, când s-a simțit ceva mai bine, Alina a dezvăluit și cauzele care au stat în spatele problemelor ei de sănătate.

Concret,, iată ce s-a întâmplat cu vedeta. În timp ce se afla la locul de muncă, pe platourile de filmare, prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva” a acuzat o stare de rău. După ce a văzut că nu îi trece nici cu ajutorul unei pastile, aceasta a cerut ajutor de specialitate din partea medicilor.

Alina Pușcaș a explicat ulterior că nu este vorba de nimic grav, perfuzia fiind doar un complex de vitamine care să o întărească și să-i ofere imunitate.

vedeta-a-juns-pe-perfuziiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cum se simte Alina Pușcaș 

Prezentatoarea a petrecut minute bune cu perfuzia la mână. Ei i s-au administrat  vitamine și se pare că acestea au ajutat-o să se pună pe păicioare, pentru filmări.

Prezentatoarea TV și-a rupt puțin din timp pentru a le explica și admiratorilor săi întreaga situație, după ce aceștia s-au arătat îngrijorați în urma imaginilor publicate de Alina pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș a dezvăluit că se simte ceva mai bine, punând întreaga situație pe seama efortului susținut din ultimele zile. Pe lângă filmări, aceasta a trecut recent și printr-o mutare, schimbând locuința, iar întregul proces a fost destul de solicitant, se pare.

Nu am avut de ales și am apelat la ajutoare. Între timp să știți că mi-am revenit, a fost vorba de o perfuzie cu numeroase vitamine.

A fost o săptâmână în care am tras mult de mine, dar acum sunt bine și am revenit pe scenă, pentru că nu putem să ne oprim., le-a povestit Alina Pușcaș urmăritorilor ei, după ce și-a revenit.

Vezi și Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Adda. Vedeta a fost mușcată de o căpușă pe platourile de filmare

Citește și:

Celebrul actor e imposibil de recunoscut la numai 62 de ani! Nici urmă din șarmantul medic pe care l-a jucat și pe care toți l-am adorat

Anunțul făcut de Ștefan Bănică după doi ani de pandemie