Nu face nimic fără să țină cont de sfatul specialistului, inlcusiv atunci când este vorba de bani, carieră, contracte, dragoste sau chestiuni personale. Iată ce spune Alina Pușcaș despre decizia pe care a luat-o!

Prezentatoarea TV a fost cea care a făcut această destăinuire pe Instagram, acolo unde își expune viața de zi cu zi.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unei postări făcute pe pagina ei de Instagram, Alina Pușcaș a vorbit despre decizia pe care a luat-o. Prezentatoarea TV de la Antena 1 a precizat că, în ultimul timp, nu există decizie pe care să o ia fără să țină cont de sfaturile parapsihologului.

Mai mult decât atât, vedeta a precizat că numerele norocoase în cazul ei sunt cifrele 3 și 7 și că ține cont de ele atunci când trebuie să ia orice fel de decizie.

„Această mutare în noul birou o văd că pe un nou avânt. Eu am vrut neapărat să semnez contractul pe data de 7.

Eu, pe lumea asta, nu am prea crezut în chestia asta de numerologie și totuși, pentru că m-am lovit o singură dată în viață de un parapsiholog în care nu am avut în primă fază încredere, pentru că mi s-au confirmat una după alta chestii, mi s-a spus că pentru mine este foarte importantă cifra 3 sau chiar și 7.

Am vrut să țin cont de sfaturile parapsihologului și să includ tot ce ține de semnături, de contracte de aceste numere. Nu îmi dau seama dacă subconștientul influențează deciziile sau mersul lucrurilor, dar pentru mine funcționează mult”, a spus Alina Pușcaș pe pagina ei de Instagram, dezvăluind astfel fanilor o latură a sa pe care nu o cunoșteau.

Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui său și acum a spus și de ce: „M-am îmbărbătat singură”

alina-puscas-e-superstitioasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alina Pușcaș, revoltată după ce ar fi fost amendată pe nedrept

Recent, Alina Pușcaș le-a mai destăinuit fanilor că a fost amendată. Prezentatoarea TV a povestit, în urmă cu câteva zile, pe pagina ei de Instagram, că în timp ce iera la salonul unde obișnuiește să își îngrijească părul, a fost sancționată pentru locul unde și-a parcat mașina. E drept, nu doar ea s-a ales cu o sancțiuni din partea polițiștilor, ci și alți șoferi.

Alina Pușcaș a trăit 3 zile doar cu apă! „Super fericită!” De ce a luat această decizie

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” susține că este nedrept să fie amendată, mai ales că în zona respectivă există puține locuri de parcare, care sunt deja ocupate în mijlocul zilei.

„Tocmai ce eram și eu încântată că mă țin și eu de regula de a mă tunde în fiecare lună, pentru a menține sănătatea firului de păr; când, ieșind din salonul (n.r. numele locației), unde mă vopsesc, îmi fac tratamente, am văzut la ceva distanță de mine un echipaj de poliție locală care împărțea amenzi pentru parcare. Bineînțeles că și eu am primit o amendă”, a povestit nemulțumită Alina Pușcaș.

Vezi și Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii: „Mai și înnebunesc”. Ce le reproșează celor din jur: ”Când aud, nici nu știu cum să reacționez”

Citește și:

Dinu Maxer, indignat că nu a fost invitat în niciun reality show mare, deși e pe val: „Nu m-a sunat niciun producător de la vreo emisiune. Mi se pare atât de șocant!”

Florin Dumitrescu, reacție în online după scandalul „Chefi la cuțite”. Ce făcea Cătălin Scărlătescu în seara în care șefii lui „au detonat” bomba