Alina Pușcaș este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Veselă și cu zâmbetul pe buze, nu ți-ai imagina că are și ea traumele ei.

Invitată în cadrul unui podcast, Alina Pușcaș a vorbit despre relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său, dar și despre motivul pentru care nu a ajuns la înmormântarea acestuia.

Alina Pușcaș, motivul dureros pentru care nu a mers la înmormântarea tatălui său

Vedeta a recunoscut că nu a avut o relație foarte apropiată cu tatăl său și i-a lipsit afecțiunea din partea acestuia. Din nefericire, părinții ei au divorțat pe când ea avea doar trei ani, astfel că de atunci, tatăl ei nu a vrut să mai știe prea multe lucruri despre ea.

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei.

Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo.

Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustrare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte.”, a mărturisit ea în podcastul Ilincăi Vandici.

M-am îmbărbătat singură”

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că a acceptat situația și a fost nevoită să-și vadă în continuare de viață, fără a mai avea așteptări de la părintele său.

„Eu cumva m-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să se manifeste mai mult ca tată?

Pentru mine efectiv a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba”, a mai povestit ea.

La priveghi nu am fost atât de afectată”

Alina Pușcaș a mărturisit că nu a putut ajunge la înmormântarea părintelui său, din cauza programului încărcat pe care îl avea. Cu toate astea, vedeta a mers la priveghi, însă a recunoscut că nu a fost foarte afectată.

„Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram în filmările de la „Fructul oprit’ când a murit. Și știu că a fost acolo un moment în care nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. (…)

Atunci când am fost la priveghi nu am fost atât de afectată. Pentru că deja trecusem prin procesul ăla de răcire.

Îmi părea rău de el, evident, că până la urmă era suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Și el era extrem de popular. Ca să vezi cum era balanța. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau, și la mine nu prea exista în viața mea. Și atunci a fost o chestie ciudată. M-a afectat tot la modul negativ.”, a mai dezvăluit vedeta.

Alina Pușcaș, motivul pentru care a amânat nunta. Ce decizie a luat vedeta: „Dacă mai are sens…”

Alina Pușcaș, mamă a trei copii, a dezvăluit recent și de ce a amânat nunta cu Mihai Stoenescu, partenerul ei de cursă lungă.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu foarmează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, de mai bine de 8 ani. Cei doi au împreună trei copii, Alexandru (8 ani) și două fetițe, Melissa Antonia (6 ani) și Iris (4 ani). Cu toate astea, prezentatoarea TV și partenerul său nu au reușit să ajungă în fața altarului.

De fiecare dată când s-au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, au intervenit alte lucruri, care le-au dat planurile peste cap. Cei doi își propuseseră să facă nunta în urmă cu trei ani.

Mai exact, după cununia civilă din 2019, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu intenționau să facă nunta în  în Mykonos, Grecia, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și în 2020, era deja programat totul să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie.

Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane (…).

Mykonos pentru noi e o insulă specială și de asta am ales să facem acolo și atunci am renunțat, pentru că nu aveam cum să facem genul acesta de petrecere”, a spus Alina Pușcaș.

”Deci, în 2024, pe 20 noiembrie!”

Prezentatoarea TV speră ca anul viitor să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a mărturisit că nu își dorește o nuntă clasică, în care să sărbătorească și cei 10 ani de relație.

„Noi ne-am fi dorit să facem o nuntă-petrecere, nu nunta clasică, cu sărmăluțe sau cu mâncarea adusă la masă, cum este la noi, la saloanele de nunți. Și am zis că mai așteptăm puțin. De atunci au trecut doi ani și suntem în 2023 (…).

Am zis dacă mai are sens să facem și am zis că o să facem o petrecere în care sărbătorim și cei 10 ani de relație. Deci, în 2024, pe 20 noiembrie”, a mai spus prezentatoarea TV, la Antena Stars.

Vezi și Ce spune Alina Pușcaș despre al patrulea copil: ”I-am zis lui Mihai că…”

Citește și:

Mama Deliei, cu fostul ginere, la ziua nepotului. Băiatul Oanei Matache și al lui Răzvan Miheț a împlinit 4 ani

Mihai Bobonete, un nou golden buzz la „Românii au talent”. Cine e Bianca Avram, concurenta care l-a cucerit