Actrița și prezentatoarea tv și soțul ei sunt  în culmea fericirii. Ea a născut pe 3 august, încă o fetiță, devenind mamă a treia oară. Alina a dezvăluit și numele micuței,  Iris Stoenescu, și a publicat imediat după naștere imagini cu ea.

„Iris Stoenescu, îți urez bun venit în lume. Vom avea grijă de tine cât vom putea de bine”, a scris Alina Pușcaș pe rețelele de socializare alături de imaginile emoționante.

Alina Pușcaș a născut. A devenit mamă a treia oară. Ce nume frumos a ales pentru fetița eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Micuța Iris este perfect sănătoasă, și atât ea, cât și mama se simt foarte bine.

În urmă cu ceva timp, Alina Pușcaș a făcut declarații cu privire la sarcină, dar și la problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul celor 9 luni.

„Am o fetiţă lungană din ce arată ecografiile, probabil că nici ea nu va depăşi 2.800 grame, aşa cum au avut şi ceilalţi doi copii. Eu în schimb nu ştiu câte kilograme am luat pentru că  m-am cântărit la fiecare sarcină doar în ultima zi, La prima au fost vreo 13 kg, la a doua vreo 14 kg”, declara ea despre sarcină în urmă cu ceva vreme.

Alina Puşcaş (35 de ani) este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu (45 de ani), iar cei doi par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. „Noi suntem împreună de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi jumătate, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată”, spunea vedeta la Antena 1.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu mai au un băiețel și o fată

Alina a mărturisit că se vor opri aici și nu vor mai avea alt copil pentru că deja a făcut trei operații de cezariană.

„ Nu mai am voie, pentru că am făcut Cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit’, spune Alina Pușcaș.

Alina a povestit că spre deosebire de primele două sarcini, aceasta nu a fost deloc ușoară și s-a simțit foarte rău în primele două luni.

‘A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic!’, a dezvăluit Alina Pușcaș.

 

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.