Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș, este însărcinată în luna a treia. Vedeta tv mărturisește că vestea sarcinii a luat-o total prin surprindere: Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaș pe buze și cu întrebarea Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile și l-am scăpat pe jos. L-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie și am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea același rezultat pozitiv”. Bucuria și emoția ce au urmat au copleșit-o pe Alina. Au urmat țipete, râsete, agitație, lacrimi de fericire și telefoane către familie, a povestit vedeta Antenei 1.

Nu cred că aș avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea și nerăbdarea de a-mi cunoaște, cât mai curând, copilașul, mă simt mai puternică și mai matură. Îmi doresc foarte mult un băiețel sănătos și frumos dar, până la urmă, știti cum e: fetiță sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla și acest lucru și aștept cu drag să vă împărtășesc din nou bucuria”, a spus emoționată Alina.

Pe Alina Pușcaș o puteți vedea sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

Credit foto: Antena 1