Iată ce a spus prezentatoarea TV despre rolul de mamă. Vedeta nu se ascunde și preferă să spună lucrurilor pe nume.

Să mă ierte Dumnezeu, adică eroi, eroine sunt acolo. Noi suntem niște părinți care ne-am asumat”

Prezentatoarea TV a spus exact cum stau lucrurile în familia ei. A povestit cum e cu responsabilitățile părintești, afirmând că nu se consideră niciun moment o mamă eroină pentru că a ales să aibă trei copii.

Într-o discuție recentă, Alina Pușcaș a subliniat că părinții care au ales să aibă mai mulți copii ar trebui să își asume acest rol în mod conștient și nu ar trebui etichetați ca eroi.

„Eu nu mă lupt cu copiii ca să pot să spun că sunt eroină. Să mă ierte Dumnezeu, adică eroi, eroine sunt acolo! Noi suntem niște părinți care ne-am asumat care, cu bună știință am făcut 3, 4, 5, 6 copii. Nu cred că ne-a obligat nimeni și atunci mereu mă feresc de denumirea asta „mamă eroină”.

Când aud… nici nu știu cum să reacționez, pentru că încerc să le explic că o fac pentru că îmi place. Da, ok, mai și înnebunesc, pentru că nu e ușor, pentru că am multe alte lucruri de făcut, dar sunt un părinte și atât”, a mărturisit Alina Pușcaș în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, pe YouTube.

Această declarație vine ca răspuns la aprecierile și admirația adesea arătate părinților care cresc mai mulți copii, considerați deseori eroi pentru sacrificiile și responsabilitățile pe care le asumă. Alina Pușcaș a subliniat că alegerea de a avea mai mulți copii a fost una conștientă și făcută din plăcere și dorința de a întemeia o familie.

Alina Pușcaș, superbă în costum de baie, după 3 nașteri. Imagini inedite din vacanța cu soțul. Ce o nemulțumește, totuși, în Ibiza

chip-de-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mai vrea și al patrulea copil?

Alina Pușcaș a dezvăluit că și-ar fi dorit să îi ofere soțului său bucuria de a deveni tată pentru a patra oară, dar a decis să spună „pas”, având în vedere provocările și responsabilitățile cu care ar veni la pachet o astfel de situație.

„Nu mai spun că la un moment dat mi-a spus că putem să facem și patru și i-am spus: „Stai puțin”. Ne-am dat seama cât de greu e logistic să pleci undeva cu ei, pentru că noi, de exemplu, acum când am plecat cu ei la schi am avut nevoie de două mașini, ca să plecăm din aeroport (…) Totuși, este foarte greu”, a recunoscut prezentatoarea TV pentru Antena Stars.

Ce spune Alina Pușcaș despre al patrulea copil: ”I-am zis lui Mihai că…”

De câte ori dă „milităria jos din pod”: „Eu am avut o copilărie strictă”

Tot într-un podcast recent, Alina Pușcaș, în vârstă de37 de ani, se declara o mamă echilibrată, care este prietenă cu cei trei copii ai ei, dar cărora le impune și limite ferme.

Invitată în podcastul Urban Flex, moderat de Otravă, Alina Pușcaș, a povestit despre copilăria petrecută la bunici, care au fost o resursă importantă de iubire și înțelepciune și un adevărat model pentru ea.

Crescută într-o familie cu tangențe militare, Alina recunoștea că ea împreună cu soțul sunt genul de familie în care se dă milităria jos din pod atunci când este nevoie și se pun limite copiilor, pentru a le crea repere sănătoase și echilibrate.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc, în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar.

Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă. Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii.

Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat.

Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind „militarul” familiei”, a mai povestit vedeta.

Tatăl și mătușa Alinei au fost cadre militare, însă nu aduceau rigoarea armatei în familie. În prezent, se întâmplă ca Alina Pușcaș „sa dea milităria jos din pod” și să se lase cu pedepse: „Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului “NU”; din punctul meu de vedere trebuie să îi spui “nu” atunci când încalcă niște limite, pentru că el nu are de unde să știe care sunt aceste limite, care este diferența între bine și rău”.

Alina a dat exemplu de situație de familie – când cei trei copii nu au vrut să împartă jucărille între ei, iar ea a hotărât să doneze jucăriile.

Ascultă mai multe despre cum își crește Alina Pușcaș copiii în podcastul de mai jos

Despre statutul de vedetă și rețelele de socializare

Deși foarte activă pe rețelele de socializare, Alina consideră că din cauza mass-media și a spațiul virtual, persoanele publice au ajuns la un „click distanță de orice”, ceea ce a făcut să dispară „vraja” și fanii adevărați.

Crescută în Ardeal și obișnuită cu stilul liniștit, Alina deplânge lipsa de empatie și răutățile gratuite din social media, dar și din viața de zi cu zi.

Chiar dacă nu e de acord să împărtășească totul cu fanii, Alina Pușcaș a postat mai multe fotografii din vacanța petrecută cu familia în Grecia, în Paros și Mykonos. Spre deliciul și încântarea fanilor, a postat și mai multe fotografii în costumul de baie și arată exact ca o sirenă! Ieri a fost ultima zi de vacanță, iar basmul a luat sfârșit. Cu părere de rău, vedeta s-a întors în încinsul București, pentru că viața merge înainte.

Vezi și Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui său și acum a spus și de ce: „M-am îmbărbătat singură”

Citește și:

Marinela Chelaru a trăit umilința vieții ei la Casa de pensii. Ce-a fost în stare să îi spună o funcționară

Isabelle Adjani, probleme mari cu legea. La 68 de ani, actrița franceză va ajunge în fața judecătorilor