Din păcate, Alina Pușcaș are acum piciorul drept imobilizat, după ce a căzut pe pârtie, la Sinaia.

Prezentatoarea Te cunosc de undeva! a fost prezentă prin Skype la Antena Stars și a povestit ce s-a întâmplat și în ce stare este în prezent.

Vedeta a povestit că schiază de 6 ani și a coborât pe foarte multe pârtii, însă niciodată nu s-a încumetat să practice acest sport pe gheață. De data aceasta a îndrăznit să schieze, deși a observat că pârtia avea porțiuni de gheață. Din nefericire, a avut parte de o căzătură serioasă, care a necesitat vizita la spital.

„Am plecat la Sinaia și am ajuns la cota 2000, unde era absolut superb. Părea să fie zăpadă, dar de fapt era foarte multă gheață, pentru că totul lucea. A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață.

Pe a doua pârtie am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot”, a povestit Alina Pușcaș.

Nu e prima oară cțnd Alina Pușcaș are un accident la schi. ”La un moment dat, în Elveția, am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de genul ăsta, ligamente, genunchi”, a povestit ea.

Cum se simte acum Alina Pușcaș

Vedeta spune că nu are voie să forțeze piciorul în orteză, iar dacă vrea să facă exerciții fizice poate să-și lucreze partea de la abdomen în sus.

Prezentatoarea TV spune că după luna în care piciorul drept îi este imobilizat, va trebui să facă tratamente de recuperare.

„Sunt în continuare cu orteză, este imobilizat piciorul drept, mi-am pus o fașă elastică pe piciorul stâng, pentru că simt deja cum susținerea piciorului drept îmi cam dă bătăi de cap și atunci vreau să susțin și piciorul stâng, chiar dacă nu am o problemă la el”, a declarat Alina Pușcaș.

”Se pare că ligamentul colateral interior este afectat, de aceea trebuie să port câteva săptămâni această orteză fixă. Cel puțin 3 săptămâni va trebui să o port.

Trebuie să am multă grijă. După o lună va trebui să fac o recuperare specială. Cu siguranță voi rămâne cu frică față de gheața pe care o poți întâlni pe pârtie. Greșeala mea a fost că am mers cu schiurle neascuțite”, a povestit Alina Pușcaș.

Starea de spirit a Alinei Pușcaș este, totuși, una bună, aceasta reușind să facă haz de necaz.

„La început arătam cool, spuneam că sunt RoboCop”, a spus vedeta.

Vezi și Alina Pușcaș a dezvăluit dieta cu care se menține în formă, iar fanii au luat foc: ”Cum să recomanzi așa dietă?! Doamne ferește!”

Citește și:

Mihaela Tatu, dezvăluiri despre fiica sa plecată de ani buni departe de casă. Ce face și cu ce se ocupă Ioana. Marea cumpănă prin care a trecut vedeta

Prima reacție oficială a reginei după interviul prințului Harry și al lui Meghan: „Amintirile pot fi diferite…”