Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva!” a băut doar apă timp de 3 zile, după alte patru în care a ținut post intermitent, iar dezvăluirea a făcut-o chiar ea pe rețelele de socializare.

Postul intermitent este un regim alimentar ”la modă”, adoptat de tot mai multe vedete, dar Alina Pușcaș a decis să încerce varianta mai dificilă. Astfel, prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva!” a ținut întâi post intermitent, după care a renunțat complet la mâncare timp de trei zile.

Mai mult, are în plan să alterneze cele două tipuri de post de acum încolo. Astfel, peste câteva luni va încerca din nou să renunțe la mâncare, trăind, timp de câteva zile, doar cu apă.

Amintim că în decembrie, prezentatoarea TV s-a confruntat cu probleme de sănătate care a trimis-o direct la spital, pe perfuzii. După două săptămâni petrecute în spital, prezentatoarea a revenit acasă și a trecut printr-o perioadă de recuperare, dar tratamentul cu antibiotic pe care a trebuit să-l urmeze a avut și urmări nedorite asupra organismului ei.

Diagnosticul complet neașteptat primit de Alina Pușcaș: „Sunt rare cazurile…”

Astfel, vedeta a realizat că nu se mai simțea bine, îi era greu să se miște și luase în greutate aproximativ 5 kilograme. După ce s-a documentat mai mult în privința postului intermitent, Alina a decis să-l încerce și l-a adoptat pe cel 20:4 timp de 4 zile (adică să mănânce doar într-o ”fereastră” de 4 ore pe zi), apoi a trecut la o provocare și mai mare, trei zile doar cu apă. A reușit ce și-a propus și de data aceasta.

„Este a treia zi de fasting doar cu apă. Trebuie să recunosc că pentru mine este o mega realizare, pentru că până acum nu am încercat nici măcar o dată să nu mănânc o zi. Ăsta a fost targetul meu, cele trei zile recomandate de specialiștii în fasting.”, a spus Alina Pușcaș pe InstaStories.

Mulțumirea actriței vine și din faptul că acest regim a scăpat-o de câteva probleme majore pe care le avea în urma tratamentului urmat. Aceasta susține că i-a dispărut inflamația din zona toracelui, i s-a schimbat tenul în bine și i-a scăzut tensiunea arterială, care era mai mare decât ar fi trebuit.

Vezi și Ce spune Alina Pușcaș despre al patrulea copil: ”I-am zis lui Mihai că…”

Citește și:

EXCLUSIV Marina Almășan, confesiuni amare: „Cel mai puternic am fost judecată pentru finalul casniciei mele cu Victor Socaciu”

Cum o cheamă pe Anda Adam în acte, după a doua căsătorie. Detalii despre nuntă, luna de miere și singura dorință pentru anul acesta. Artista a spus răspicat!