Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș, a devenit pentru prima dată mămică. Ea a născut sâmbătă un băiețel, iar alături i-a fost tatăl copilului, medicul Mihai Stoenescu.

Frumoasa vedetă tv, Alina Pușcaș, a devenit sâmbătă, 29 august, mămica unui băiețel de 3,050 kg, care a primit numele de Alexandru. “Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecție. Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine, pur și simplu. După ce s-a născut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz și s-a liniștit imediat. I-am simțit pielea caldă, l-am văzut cât de micuț și drăgălaș era. O oră mai târziu, îl țineam în brațe. Alexandru s-a născut în zi de mare sărbătoare, Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul ceea ce, încă o dată pentru noi înseamnă că acest copilaș este o minune și o binecuvântare. Îmi doresc să fie sănătos, frumos, deștept și norocos în viață”, ne-a declarat Alina Pușcaș.

Deși nașterea era programată pentru 31 august, travaliul a început cu două zile mai devreme.

Se pare că tânărul a vrut să ia singur decizia momentului nașterii. Am avut un travaliu de șase ore, fără să realizez efectiv… Treceam pentru prima oară printr-o sarcină și nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracțiile. Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracțiile pe care le-am avut în ultima oră până la naștere m-au cam îngenunchiat. Operația a durat în jur de 40 de minute și, deși mi-era teamă și aveam emoții și dureri puternice, atmosfera din sala de operație era destul de destinsă”, mai spune prezentatoarea show-urilor “Te cunosc de undeva!” și “Splash!”, de la Antena 1.

Alături de Alina Pușcaș s-a aflat și tatăl copilului, dr. Mihai Stoenescu. “Mihai mi-a fost fost alături în permanență, a fost la fel de emoționat și fericit că, în sfârșit, și-a cunoscut fiul”, a adăugat Alina.

Credit foto: Antena 1