Când nu filmează pentru proiectele în care este implicată sau lucrează la noile colecții pentru magazinul de haine pe care îl deține, se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de cei dragi și nu duce lipsă de dovezi de dragoste din partea partenerului său.

Însă fericirea din prezent are în spate o poveste de dragoste încheiată cu trădare, care a cauzat multă suferință. Alina Pușcaș, căci despre ea este vorba, a aflat din presă că soțul o înșela. Dezvăluirea a venit la doar câteva luni de la cununie.

Trădare dureroasă pentru Alina Pușcaș

Frumoasă, talentată, celebră, însă nu a fost ferită de trădare. Dacă astăzi este una dintre cele mai apreciate vedete TV, iar acasă o așteaptă trei copii superbi și un soț care o iubește și care nu se zgârcește când vine vorba de dovezi de iubire, trecutul ei a fost marcat de o căsnicie încheiată în divorț.

În 2014, la mai puțin de un an de la cununia civilă, Alina Pușcaș afla din presa de scandal că soțul ei de la acea vreme, Viktor Belitz, o înșela, amintește Impact. Bărbatul fusese fotografiat în timp ce săruta o altă femeie.

Inițial, se pare că vedeta Antena 1 a încercat să își apere căsnicia, susținând că „femeia misterioasă” ar fi fost, de fapt, o prietenă, iar sărutul ar fi fost doar un gest amical.

O reacție de înțeles, însă, în cele din urmă, cei doi au ajuns la divorț. Pesemne Alina Pușcaș nu a putut suporta, în cele din urmă, gândul că a fost trădată. „Am rămas în relaţii foarte bune, de prietenie, şi evident că s-au lămurit absolut toate lucrurile între noi. (…)

Momentan, nu s-a pus problema vreunei împăcări, dar am învăţat că în viaţă nu există lucruri definitive sau categorice. Aşa că nu pot să spun dacă se va întâmpla să ne împăcăm vreodată sau nu. Viaţa ne va arăta”, spunea Alina Pușcaș la acea vreme, pentru ziarul Ring.

În final, a fost aleasă varianta despărțirii. Nu a trecut mult și frumoasa prezentatoare și-a cunoscut adevăratul suflet pereche: Mihai Stoenescu. S-au căsătorit civil în anul 2019 și au împreună trei copii: un băiat și două fetițe.

A doua oară a fost cu noroc pentru vedeta noastră, care, alăturid e noul soș, și-a împlinit vis după vis.

„Te cunosc de undeva” se întoarce

Alina Pușcaș a dezvăluit recent că filmările pentru un nou sezon „Te cunosc de undeva” vor începe în curând, cel mai probabil, în luna martie.

Noul sezon va aduce și o schimbare importantă, locul lui Cosmin Seleși urmând să fie luat de nimeni altul decât Pepe, potrivit unor informații apărute în spațiul public.

Nu va fi prima experiență a artistului la celebrul show de la Antena 1. Pepe a reușit să impresioneze cu prestațiile sale în sezoanele 3 și 4, pe care le-a și câștigat.

Vezi și Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș şi soţul ei: ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”

Citește și:

Naomi Campbell rupe tăcerea despre fiica ei: ”Nu a fost adoptată, e copilul meu”. Pentru prima dată i-a arătat și chipul

Amalia Năstase, despre mariajul cu actualul soț: ”Așa arată un bărbat care iubește o femeie!”. Ce face Răzvan Vasilescu pentru fosta lui Ilie Năstase