Alina Binder a cucerit inimile româniilor. După ce soția fostului principe Nicolae a promovat România într-o revistă din Franța, aceasta demonstrează încă o dată că are o mare dragoste pentru patria ei cu care se mândrește și vrea să ducă tradițiile românești mai departe. Astfel, ea a apărut la lansarea filmului despre regina Maria, îmbrăcată în haine tradiționale românești.

Alina si fostul principe NIcolae, la lansarea filmului Regina MariaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Nu e prima dată când Alina este văzută într-o asemenea ținută. Și în pozele de la logodna cu Nicolae al României, aceasta a purtat un frumos port popular. Soția fostului principe Nicolae a atras admirația tuturor, nu doar cu ținuta ei, ci pentru faptul că a devenit și nemachiată. Alina a preferat un look cât mai natural, fapt epntru care frumusețea ei a fost pusă și mai mult în evidență.

În septembrie 2019, Alina Maria Binder (31 de ani) și-a unit destinul cu Nicolae de România (34 de ani), unul dintre nepoții regretatului rege Mihai. Stabiliți în București, cei doi tineri își petrec adesea vacanțele în Brașov, la poalele munților Carpați, o zonă foarte bogată, pe care Alina vrea să o descopere și să o arate lumii.

Alina povestit într-o revistă franceză că de când s-a căsătorit cu fostul principe Nicolae și-a propus să promoveze frumusețile Transilvaniei și  recomandă aceast zonă tuturor, fie pentru o plimbare în natură sau într-o podgorie sau pentru vizitarea unui muzeu. Frumuseți pe care le consideră atât necunoscute, cât și amenințate.

Alina şi Nicolae al României, nepotul regelui Mihai, s-au căsătorit cu mare fast anul trecut, în ultima zi a lunii septembrie, la Sinaia. Cununia religioasă a fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a impresionat prin simplitate și eleganță. Deși sute de oameni, turiști și localnici,  s-au strâns să-i vadă pe fericiții miri și să-i  felicite, marea absentă de la nuntă a fost familia regală a României. Custodele Coroanei, Margareta, şi principele Radu, se aflau într-o vizită în Alsacia, iar mama lui Nicolae, principesa Elena, nu a venit la căsătoria băiatului ei.

Citește și: