Frumoasa blondă a dezvăluit recent că gemenii s-au recuperat bine și deja au depășit două kilograme.

„Au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. (…) Gemenii sunt foarte bine, au avut o evoluție fantastic de bună, iar mami vrea să fie pregătită cu soluții pentru orice problemă”, a anunțat Alina.

Drept urmare, a venit imediat și anunțul lui Ilan, care i-a anunțat pe fani că, în sfârșit, Alina și copiii vor fi externați.

IlanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Dragi prieteni, am foarte mari emoții. Mâine îi aduc acasă pe prințișorii mei iubiți și pe mama lor, eroina mea. Toți sănătoși și voinici, așa cum m-am rugat zilnic la Dumnezeu.

Astăzi am absolvit cu brio cursul de siguranță auto a micilor pasageri, pentru care le mulțumesc frumos celor de la ErFi.ro

Abia aștept să îi iau acasă pe toți!❤️”, a spus Ilan, alături de o imagine în care pregătește de zor scaunenele de mașină pentru bebeluși.

Alina Laufer a reușit, după ani de așteptare, să devină în sfârșit mamă, la 39 ani. Blondina s-a chinuit opt ani de zile să rămână însărcinată și după lungi tratamente, ea a anunțat că va avea gemeni. Însă, în luna a opta de sarcină, Alina a început să piardă lichid amniotic și a fost nevoită să nască prematur.

Alina a fost căsătorită cu Jorge,  pe numele Gheorghe Papagheorghe, și au împreună o fetiță de 12 ani, Karina, care e foarte încântată că va mai avea doi frățiori.

Citește și:

Gina Pistol arată spectaculos la două săptămâni de la naștere. Care e secretul ei?

Vica Blochina, fotografie șocantă! Vedeta a suferit un accident de mașină!