Invitată în emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, vedeta a mărturisit că programul micuților s-a schimbat acum, iar ea în sfârșit are mai mult timp pentru ea, pentru cuplu.

Alina Laufer este bucuroasă că gemenii s-au integrat repede și că au început deja să mănânce singuri. În plus, e foarte fericită că educatoarea păstrează tot timpul legătura cu ea.

„De când cu creșa au început să doarmă mai bine. Chiar suntem pe drumul cel bun și sunt foarte fericită cu decizia pe care am luat-o.

Cei mici au un program foarte frumos. Pe vremea noastră nu ne dădeau mamele la creșă? Începeau femeile serviciul de la 4 luni.”, a declarat Alina Laufer, conform Cancan.

Nu ne este frică de muci

Soția lui Ilan Laufer are un program bine pus la punct. În fiecare dimineață, îi duce pe Davina și Nathaniel la creșă și pentru câteva ore e liberă să se ocupe cu așlte activități, inclusiv sportul, ceea ce se vede bine deja.

Ea nu se teme dacă gemenii s-ar putea îmbolnăvi, având deja experiență cu fata cea mare, Karina.

”Cu cei doi prințișori am adoptat altă strategie. Îi trezesc la 7, îi pun pe oliță, la 8.15 sunt la creșă și au acolo un program fantastic. Cântă, îi scot afară.

Prima zi am stat cu ei, iar a doua zi educatoarea mi-a zis să stau 15 minute și să ies”, a povestit ea cât de ușoară a fost adaptarea pentru cei mici.

”Eu produc numai copii independenți, care nu plâng după mami. (…)

Ei mâncau numai de la mine din mână, mâncare pasată. Au mâncat bucăți și nu s-au înecat. Nu te mai saturi de ei dacă îi vezi.

După Ilan plâng foarte mult. Nu, nu sunt geloasă, pentru că e tatăl copiilor mei. Dacă ar fi vorba de altă persoană, da.

Am început deja de o săptămână. Nu ne este frică de muci. Am batista bebelușului, ser fiziologic”, a mai spus Alina Laufer în emisiune.

Recent, aceasta declara că, dacă îi lipsește ceva de când e mămică din nou, e să privească împreună cu soțul ei un film.

Vezi și Alina Laufer, despre singurul regret de când e mamă de gemeni: ”Încercăm!”

Citește și:

A dat-o uitării pe Camila. Shawn Mendes a fost surprins în brațele altei femei

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a povestit cum și-a pierdut fetița de doar șase ani și soțul. A reușit să-și salveze doar fiul