Fosta soție a lui Jorge a fost internată la spitalul Giulești și este constant monitorizată. Alina urmează să nască prin cezariană, dacă va fi nevoie, și a dezvăluit că atât ea, cât și copiii sunt în afara oricărui pericol, iar deocamdată nu există semne de naștere.

“Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină, cu Karina (fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie, cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctorița mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic, ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat viitoarea mămică de gemeni, Alina Laufer, pentru click.ro.

Omul de afaceri Ilan Laufer, soțul Alinei, a anunțat marți pe rețelele de socializare că soția lui a ajuns la spital în urma unor complicații.

“Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a transmis Ilan.

Alina și Ilan Laufer (37 ani) au anunțat anul trecut în luna septembrie faptul că urmează să devină părinți de gemeni. Fericirea a fost foarte mare pentru ei, având în vedere că se chinuiau de opt ani să devină părinți.

Citește și:

Silviu Prigoană, atac dur la adresa fostei soții: „Adriana Bahmuțeanu că nu a plătit pensia alimentară a copiilor de doi ani”. Cum o amenință

Oana Sîrbu, despre Ștefan Bănică Junior, partenerul ei din filmul Liceenii: ”Un copil”