Alina le-a transmis fanilor un nou mesaj, alături de o imagine cu ea în spital, pentru a-i asigura că este bine și pentru a le mulțumi pentru mesajele de susținere.

„Va multumesc mult pentru susținere , dragii mei! Atât eu, cat si bebeii suntem bine, tot ce ne ramane de facut acum este sa avem răbdare. Multumesc personalului medical de la Maternitatea Giulești pentru grija deosebita pe care ne-o poarta”, a scris Alina.

Blondina s-a chinuit opt ani de zile să rămână însărcinată și după lungi tratamente, ea a anunțat că va avea gemeni. Alina și soțul ei, Ilan Laufer, au tras o mare sperietură luni noapte când a început să piardă lichid amniotic, însă, din fericire, micuții sunt bine, iar mămica va rămâne în spital pentur a fi monitorizată în permanență de medici.

aliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris soțul Alinei, IlanLaufer, marți, pe rețelele de socializare.

Alina a fost căsătorită cu Jorge,  pe numele Gheorghe Papagheorghe, și au împreună o fetiță de 12 ani, Karina, care e foarte încântată că va mai avea doi frățiori.