Alina a fost dusă de urgență la spital și a rămas internată după ce a început să piardă lichid amniotic.

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a gemenilor. Cum arată camera copiilor

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris soțul Alinei, IlanLaufer, în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare.

Alina a fost căsătorită cu Jorge,  pe numele Gheorghe Papagheorghe, și au împreună o fetiță de 12 ani, Karina, care e foarte încântată că va mai avea doi frățiori.

Alina Laufer (37 de ani) are acum o căsnicie fericită alături de omul de afaceri și politicianul Ilan Laufer (36 de ani). Ei s-au întors definitiv în România, anul trecut, după 2 ani petrecuți la Miami, în Statele Unite ale Americii.

Citește și:

Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier, dar, din păcate, au apărut complicații și e la Terapie Intensivă. Cum se simte în prezent actrița

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în lacrimi, la TV, după despărțire. Ce și-au avut de spus cei doi