Alina Laufer s-a întors recent în România, după ce a fost stabilită mai mulți ani în SUA. Ea mai are o fetiță și din căsnicia cu Jorge.

Vedeta și soțul ei sunt în culmea fericirii, iar Ilan Laufer a vrut să afle toată lumea de la el marea veste chiar de ziua lui.

“Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața mea. În această dimineață am aflat că soția mea Alina este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțîn chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un “fantastic job” cum ar zice Trump. Dragi prieteni, vă mulțumesc din inimă pentru toate mesajele de susținere și încurajare. Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne aibă pe toți în pază să. Amin”, a scris bărbatul pe pagina lui de socializare.

Bucuria este cu atât mai mare încât cei doi s-au tot chinuit să aibă un copil, timp de mai bine de opt ani.

Viitoarea mămică a mărturisit pentru Click! că a luptat faorte mult împreună cu soțul ei pentru a vedea acest vis împlinit.

„A sosit momentul mult așteptat pentru familia noastră, la care am visat de atâta timp! Încercăm de peste 8 ani să avem un copil și, în sfârșit, cea mai arzătoare dorința a noastră este pe cale de a deveni realitate”, a spus și Alina Laufer.

Alina Laufer a fost căsătorită cu Jorge înainte de a deveni partenera lui Ilan.

CItește și: