De când are gemenii şi mai ales de când aceştia au crescut şi au început să fie foarte activi – fiind la etapa în care merg în premergător, Alina nu mai are timp de nimic. Nu se plânge, pentru că îi place, dar a obosit puţin și îi lipsește măcar un lucru din viața ”de dinainte”.

“Ce pot să zic despre viaţa mea decât că e foarte aglomerată. Am un program foarte încărcat, am grijă de cei mici non-stop, de dimineaţă până seara, de seara până dimineaţa.

Sunt zile în care sunt epuizată, dar  mă uit la ei şi atunci mă încarc cu energie. Îi scot afară, le fac de mâncare, acum tocmai ce le-am făcut o supică de linte. Încerc să le gătesc mai variat, cu ingrediente cât mai sănătoase, ei papă foarte bine, nu sunt mofturoşi la mâncare, am mare noroc.

Se mai trezesc încă noaptea şi de aceea eu sunt destul de obosită, însă sper să nu mai  continue mult acest obicei. Slavă Domnului, sunt sănătoşi.

Aştept cu nerăbdare ziua în care îi voi da la creşă, pentru că o să urmeze şi această zi. Atunci voi fi liberă, măcar în prima parte a zilei să am şi eu alte preocupări decât să îngrijesc bebeii”, a mărturisit pentru Click! Alina Laufer, care este foarte încântată de emisiunea pe care o are în cadrul Ştirilor Kanal D.

cuplul-nu-mai-are-deloc-timp-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Sunt foarte entuziasmată de emisiunea pe care o am la Kanal D, «Reţeta în 5 minute». Acolo pot să îmi îndeplinesc această pasiune pe care o am, cu gătitul, şi să le arăt telespectatorilor multe reţete pe care eu le fac acasă, majoritatea sunt reţete încercate, testate de mine şi pe care le fac în mod uzual.

Sunt foarte fericită că cei mici au crescut deja, merg în premergător şi au luat-o aşa prin casă, lucru care este şi bun, şi rău, în acelaşi timp, pentru că acum mă urmăresc prin casă când vor ceva de la mine, nu mai am scăpare”, a mai spus Alina pentru aceeași sursă.

Fosta soţie a lui Jorge are acasă şi un ajutor de nădejde, câinele familiei, care este şi el topit după gemenii Davina şi Nathaniel. De altfel şi soţul Alinei, Ilan Laufer, oricât ar fi de obosit după serviciu, nu se lasă şi abia aşteaptă să iasă la plimbarea de seară cu copiii săi.

«Beckham, câinele familiei, e ajutorul meu»

“Beckham, câinele familiei, este ajutorul meu. Vine tot timpul şi verifică să vadă ce fac  copiii, stă cu ei când am treabă prin casă, îi  însoţeşte în premergător, le distrage atenţia, ceea ce mă încântă foarte tare.

Orice secundă liberă pe care o am, contează. În fiecare zi, eu cu Ilan suntem abonaţi, scoatem câinele şi copiii în parc. În fiecare seară când Ilan vine de la serviciu, primul lucru pe care îl facem este să mergem în parc, şi el este destul de obosit, dar nu ratăm niciodată această plimbare, oricât de frig ar fi afară.

Şi, la fel, le facem băiţa în fiecare  seară. Ştiu că au crescut deja şi nu mai este obligatoriu şi putem să ne mai relaxăm programul, dar noi urmăm aceleaşi obiceiuri pentru că atunci se simt copilaşii cel mai confortabil”, a mai spus vedeta.

Alina Laufer a mărturisit însă că îi lipsesc serile în care putea să iasă la un restaurant cu soţul ei sau că şi-ar dori să poată merge împreună, liniştiţi, la un film, dar deocamdată nu este posibil acest lucru. Nu au bonă şi îşi cresc singuri gemenii.

“Într-adevăr, eu şi Ilan nu mai avem timp pentru noi doi, suntem numai cu copiii, în permanenţă, dar încercăm. 

Am reuşit de curând să furăm o zi la schi, împreună cu Karina, ne-am dus în Poiana Braşov şi am avut o zi minunată. Chiar şi o zi dacă este, ne ajunge, bine, nu doar noi doi, cu Kari, pentru că şi ea are nevoie de atenţie.

Şi ne întrebăm aşa uneori cum ar fi să putem să mergem la film sau să ieşim în oraş, însă deocamdată nu prea ne iese, este zero timpul nostru. Putem doar după ce culcăm copiii să ne uităm la televizor împreună, să stăm de vorbă, asta ne place cel mai mult, să stăm să povestim”, a mai mărturisit Alina Laufer.

Vezi și Alina Laufer a ajuns cu fetiţa de numai câteva luni la spital: ”A luat o bacterie de la animale”

Citește și:

Soţul Mihaelei Cernea, prima reacţie după scandalul în centrul căruia se află. A bătut-o sau nu pe cântăreața de la Class, cu care are doi copii?

Lidia Buble a fost întrebată despre noul iubit și imediat a venit răspunsul: „Sunt fericită”