Alina Laufer a devenit mămică, luni dimineață. Nașterea s-a produs la aproape 8 luni, Alina ajungând de urgență la spital în urmă cu câteva zile.

În urmă cu scurt timp, politicianul Ilan Laufer a anunțat faptul că soția lui a adus pe lume gemeni.

Din fericire, în ciuda problemelor cu sarcina, starea de sănătate a mamei este una stabilă. Cât despre micuți, aceștia au ajuns imediat la incubator.

Alina era însărcinată în aproape 8 luni în momentul în care i-a adus pe lume.

Pe contul său de socializare, Ilan Laufer a scris: „Am devenit dublu tătic. Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”.

Alina Laufer a ajuns de urgență la spital, zilele trecute

Pe timpul sarcinii, soția politicianului a întâmpinat ceva probleme, astfel că a ajuns de urgență la spital. La momentul respectiv, partenerul ei de viață transmitea un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

“Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic.

Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei.

Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a fost mesajul lui Ilan.

Vezi și Alina Laufer, prima imagine din spital. Noi informații despre starea bebelușilor

Citește și:

Catinca Roman spune lucrurilor pe nume: ”Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel”

Amna, de pe patul de spital, după operația la bilă: ”Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt”