Au crezut inițial că micuței îi dădeaun dințișorii, dar realitatea era cu totul alta.

„Am fost la părinţii mei la curte şi cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu ştiu foarte sigur de unde a luat-o.

Am acţionat la timp, a fost o noapte de coşmar. Iniţial, am crezut că-i dau dinţişorii, are deja doi jos, dimineaţa mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie aşa de rău”, a declarat Alina Laufer la Kanal D.

„A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marţi dimineaţă a dus-o la doctor şi i-a făcut analize.

A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic şi şi-a mai revenit”, a povestit ea.

Alina-si-gemenii-mult-asteptatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Din fericire, evoluția e una pozitivă, așa că întreaga familie a fugit imediat după aceea la munte.

“Cu toate că Davina a fost foarte bolnăvioară săptămâna aceasta şi am ajuns cu ea la spital, ne-am făcut curaj să fugim din Bucureşti şi am venit în formaţie completă la o locaţie superbă în comuna Pietroşiţa, aflată la poalele munţilor Bucegi”, a mai povestit vedeta.

Davina și Nathaniel, pe care soții Laufer ți i-au dorit foarte mult, au acum 9 luni.

„Davina este un nume de origine ebraică și scoțiană, varianta feminină a prenumelui David, care înseamnă „iubit/ă”. Nathaniel este de asemenea un nume cu origini ebraice, care înseamnă „cadou de la Dumnezeu”.

În vârstă de 39 de ani, Alina Laufer a născut prematur gemeni pe 15 februarie, iar unul dintre ei, Nathaniel, a avut probleme la naștere, fiind operat de urgență. Mămica și bebelușii au fost externați de la Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea atentă a cadrelor medicale.

Vedeta și soțul său, Ilan Laufer, și-au dorit enorm să devină părinți și au apelat de mai multe ori la fertilizarea in vitro. Frumoasa blondă a rămas însărcinată în vara anului trecut.

“Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, declara Alina Laufer. Aceasta mai are o fetiță Karina (13 ani), din mariajul cu Jorge.

Vezi și Câte kilograme a luat în sarcină Alina Laufer și cât cântărește acum: ”De vreo trei săptămâni am început să țin dietă”. În ce constă aceasta

Citește și:

Ce fel de bărbat caută Bianca Drăgușanu. Nu se sfiește deloc să spună lucrurilor pe nume: ”Dacă el, la 40 de ani, nu are nimic construit înseamnă că nu are nimic în cap”. Încă ceva o deranjează la culme: ”Ai block peste tot!”

Kristin Stewart, foarte palidă și slăbită. „Timp de două săptămâni nu mi-am putut descleșta gura”