Foarte discretă când vine vorba depre viața personală, actrița, căsătorită cu Dan Chișu, a postat recent o imagine în care apare alături de fiul ei. Michael conduce mașina, iar ea a profitat de moment și s-a pozat alături de el.

Chiar dacă imaginea e alb-negru și nu foarte clară, se poate vedea că Alina e mama unui tânăr frumos. Și e foarte mândră de el, asta i se citește în privire.

Alina-Chivulescu-si-baiatul-ei-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mika este rezultat din iubirea actriței pentru Mihai Cuptor. Din păcate, cei doi s-au despărțit când Mika avea doar 2 ani. Alina Chivulescu, pe care publicul o știe din La Bloc, este căsătorită din 2018 cu Dan Chișu. Cei doi s-au iubit în tinerețe și s-au regăsit după 20 de ani.

Revenind la Mika, acesta nu-i calcă pe urme mamei sale. „Am încercat să-l las să fie el însuşi. Are şi un discurs frumos, vorbeşte bine. Va face economie, ca taică-său. Are şi spirit practic. Ei doi seamănă bine. Este important să încerce să facă ceva, pe propriile sale forţe”, spunea actriţa la un moment dat.

Iată ce spunea cu ani în urmă actrița, referindu-se tot la Mika, alături de care recunoaște că și ea a crescut.

”Aşa mi s-a părut natural să fac şi am stat acasă cu copilul destul de mult timp, trei ani.

Cred că, dacă se întâmplă să-ţi dea Dumnezeu un copil, e cea mai frumoasă întâmplare. Dacă nu-l ai, nu-i nimic, vin alte întâmplări.

Prezenţa unui copil o privesc ca pe un dar, ca pe o binecuvântare, niciodată ca pe un sacrificiu, pentru că, în fond, să ai grijă de cineva în viaţa asta mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri.

E frumos să vezi copilul tău cum creşte, cum devine el însuşi. Eu cred că trebuie făcuţi devreme. Acum mă panichez la o răceală de-a sa mult mai mult decât înainte.

Noi doi am crescut, practic, împreună. Eu am încercat să fiu cu Mika exact ceea ce mi-aş fi dorit eu să facă un părinte cu mine. I-am lăsat, de când a putut să se pronunţe şi să-şi manifeste gândul, liber-arbitrul.

I-am spus că singurele lucruri care nu se negociază sunt medicamentele şi şcoala. Un copil este puterea aia pe care ţi-o dă Dumnezeu şi cu care poţi să spui „aş putea face orice”.

Mi se pare un dar pe care n-are cum să ţi-l conteste nimeni.

Eu m-am despărţit de soţul meu când Mika avea 2 ani, dar tatăl său a fost tot timpul prezent în viaţa băiatului. Au o relaţie foarte mişto, şi acum sunt atât de fericită de relaţia asta a lor pentru că mi se par doi bărbaţi frumoşi. Mi-e drag să-i văd împreună şi seamănă foarte tare.

Are şi de la mine câte ceva, dar seamănă cu tatăl său mai mult. Am avut şansa unei relaţii civilizate, chiar dacă a fost un divorţ”, declara la un moment dat actriţa pentru Taifasuri.

Vezi și Celebrul actor și regizor Dan Chișu se însoară la 63 de ani. Cine l-a convins să renunțe la burlăcie

Citește și:

Nimeni nu a știut, nici măcar mama ei: ”În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân”

O recunoști? Blondă nu ai văzut-o niciodată!