Vedeta a postat mai multe fotografii de pe patul de spital, a făcut chiar și câteva filmulețe, prezentând fanilor camera din clinica unde se recuperează.

Are o stare bună, chiar dacă încă e imobilizată la pat, și este extrem de fericită pentru realizarea ei. Totuși, încă nu știe ce mărime au noii săi sâni, pentru că, deși a optat pentru o mărime, ultimul cuvânt l-a avut medicul care a operat-o, a explicat ea. Noii sâni trebuie să se potrivească cu restul trupului, așa că vedeta a încredințat misiunea în mâinile medicului.

Toți fanii o felicită, mai puțin o femeie care a ținut să-i spună în față tot ce gândește despre pasul ei.

pe-patul-de-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Chiar nu mi se pare ok sa întrerupeți alăptarea pt a da fuga la operație și pus implanturi. Și tu și alte influencere zăpăciți femeile după naștere cu astfel de intervenții pe muchie.

Organismul nici nu a avut timp destul sa-și revină după naștere. Nu mai spun ca asta presupune o pauza lunga sau chiar exclusă alta sarcina și eventual imposibilitatea de a alapta.

Oricum la voi totul este o alergătura după publicitate și făcut bani din orice. Da, este o lume liberă, dar sper sa nu fiti luate de exemplu. Nu asta înseamnă sa fii mama. Și da, admir intervențiile estetice bine făcute și la timpul lor”, i-a scris aceasta.

Nu e prima operație estetică pentru Alina Ceușan

Mai multe intervenții estetice i-au modelat chipul și trupul Alinei, în decursul anilor. Alina Ceușan, celebră odată cu participarea la Asia Express, a făcut în trecut și o rinoplastie.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus și domnul doctor.

Am intrat în operație, m-am pus pe masă, m-au adormit și nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treab aasta mi s-a părut ca un vis”, a spus Alina Ceușan într-un video pe Youtube.

Vezi și Alina Ceușan, detalii despre botezul micuțului Rock: „Vrem ceva ca la cununia noastră”

Citește și:

O vedetă de la noi dă zilele acestea BAC-ul, la 44 de ani! ”M-am înscris la liceu la 38 de ani”

Ce se întâmplă cu Fulgy, fiul Clejanilor, după ce a fost externat din clinica de reabilitare