Alina a confirmat că este însărcinată  în șase luni cu Raul Tisa și urmează să -și țină bebelușul în brațe în luna septembrie. Frumoasa blondă a povestit că nu i-a venit să creadă  și că și-a  făcut patru teste de sarcină ca să fie sigură că este însărcinată. Toate au ieșit pozitive. Alina a spus că nu a putut păstra secretul nici o secundă față de soțul ei  și l-a anunțat imediat.

 

Se pare că despărțirea de două luni de soțul ei, cât a fost în Asia Express, a fost una de bun augur pentru Alina și soțul ei. Pentru că la scurt timp după ce s-a întors acasă, bloggerița a rămas însărcinată, însă și-a dat seama abia după opt săptămâni.

„L-am anunțat pe Raul chiar în seara respectivă, după ce am făcut patru teste de sarcină, ca să fiu sigură. Am trăit și sentimente de fericire, dar și sentimente de confuzie. Am aflat destul de târziu, când aveam 8 săptămâni de sarcină. Mi s-a făcut cumva milă de bebeluș, când l-am văzut așa de mic”, a dezvăluit Alina Ceușan.

Blondina a mai spus că este bine și că totul decurge conform planului. Alina a spus că cel mai  emoționant moment pentru ea  a fost atunci când și-a văzut bebelușul la ecografie și când i-a auzit inima bătând. Cei doi părinți își doresc o fetiță, însă au pregătit zece nume atât pentru fetițe cât și pentru băieței.

„Eu mi-aș dori o fetiță. Și Raul la fel. Avem zece nume pregătite, împărțite egal între fată și băiat. Nu spun numele, pentru că am ceva foarte frumos pregătit, la fel cum am anunțat sarcina”, a mai adăugat vloggerul.

Citește și: