Întreaga întâmplare a fost povestită de Alina, însărcinată în 29 de săptămâni, pe rețelele de socializare.

Deși are o burtică destul de mare, ea mai având puțin până la momentul nașterii, vedeta a fost la un pas de amendă din cauza faptului că nu purta centură.

În acest stadiul al sarcinii, burta pare să crească de la o zi la alta, iar din acest motiv vedeta nu a mai putut să poarte centură la volan. Pur și simplu o deranja foarte tare. La un control de rutină al poliției, aceasta a fost prinsă fără centură și a fost la un pas de o amendă uriașă.

Oamenii legi au pus-o pe vedetă să dovedească faptul că poartă un copil în pantece, iar aceasta situație a amuzat-o strașnic pe Alina, dar a și enervat-o, dat fiind faptul că burta sa este destul de evidentă. Vedeta s-a arătat destul de deranjată de atitudinea polițistului.

După acest episod, vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare, în limba engleză.

”Fața mea când polițiștii mă întreabă dacă am vreo certificare care să dovedească că sunt însărcinată. Mămă, domnule, am un buric și două bețe în loc de picioare. Chiar crezi că sunt burgeri sau beri?

Mă refer la faptul că cineva te-ar minți și ar fi însărcinată doar ca să nu poarte centura de siguranță mă uimește. Purtați-vă centura de siguranță dacă puteți, pentru mine tocmai a ajuns la lvl. care îmi deranjează burtica…(toată problema a fost, de fapt, în realitate)”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Vedeta va naște curând un băiețel, tatăl acestuia fiind Raul Tișa.