Alina Ceușan ar fi însărcinată în două luni, dar încă nu a făcut anunțul oficial, pentru că el mai probabil așteaptă să treacă de cele trei luni de sarcină și să se asigure că bebelușul este bine, potrivit Libertatea.ro. Celebra bloggerița din Cluj a fost dată de gol, după o discuție de afaceri cu reprezentanții unei companii.

Alina si sotul ei, RaulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, a declarat o persoană din anturajul vedetei.

În vara anului trecut, Alina Ceușan s-a căsătorit cu Raul Tișa, un hair-stylist din Cluj,  iar după jumătate de an de la nuntă, cei doi vor deveni părinți. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șapte ani.

„Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată”, acesta a fost mesajul emoționant pe care Alina Ceușan l-a postat pe Instagram pentru soțul ei.
Alina Ceușan face echipă cu buna ei prietenă, Carmen Grebenisan, în emisiunea Asia Express și au cucerit repede inimile telespectatorilor, fiind extrem de îndrăgite.

Citește și: