Alina Ceușan, care a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu două zile, este adesea ținta criticilor în mediul online, unde este foarte populară. Vedetei i s-a reproșat că se aranjează mult prea mult, chiar exagerat pentru o mămică. Cea care a criticat-o i-a spus Alinei, însă, că sigur asta se va schimba, pentru că nu va mai avea timp de acum înainte, pentru că cel mic o va acapara cu totul.

„Am observat că ești cam obsedată de îngrijirea personală, cred că numai asta faci de dimineață până seară. După ce vine copilul o să vezi că poți trăi și fără atâta exagerare pentru că nu o să mai ai timp din belșug”, au fost cuvintele, transmise zilele trecute, care au înfuriat-o pe Alina Ceușan.

Vedeta a oferit însă un răspuns prompt, criticând o astfel de mentalitate: „Credeți că copilului îi face plăcere să aibă o mama care nu a făcut duș de patru zile?”.

Alina Ceușan susține că unele femei vorbesc despre venirea unui copil pe lume ca despre sfârșitul lumii și lucrurile nu stau deloc așa. Mai mult, critică și atitudinea mamelor care obișnuiesc să se pună unele pe altele la zid, fără a manifesta solidaritate feminină.

„Foarte drăguțe noi femeile una cu alta în general, aici, pe YouTube, peste tot. Ce woman empowerment în țara asta? Vindeți coșmarul că venirea unui copil pe lume înseamnă sfârșitul vieții tale. Poate fi și așa. Dacă vrei tu asta. Nu vă mai plângeți de milă, aveți grijă de voi să puteți avea grijă de alții la full-speed after. Găsiți-vă timp pentru voi, be a woman! First of all”, a răspuns Alina Ceușan.

Influencerița susține că un copil nu trebuie să te facă mai puțin femeie.

„Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi? Credeți că copilului îi face plăcere să aibă o mamă care nu a făcut duș de patru zile? Stresată și ieșită din pepeni? Lasă-l dragă, dacă-i drac, să plângă 5 minute în pătuț lângă duș, până faci duș. (…)

A fi mamă nu înseamnă să renunți la a fi femeie, că asta ești în primul rând, dar dacă voi vă doriți asta e okey, just don’t peach it. Nu mai speriați alte femei că nu pot face nimic de copil. Repet, copilul a venit în viața ta, nu tu în a lui. Ajută-l, iubește-l, ține-l lângă tine, oferă-i timp și iubire, dar învață-l viața, adaptează-l la situație”, mai spune vedeta.

Într-un final, Alina Ceușan a mai trimis un mesaj către femeia care a ciriticat-o: „Nu mai speriați femeile cu mentalitatea asta de c***, că altfel nu pot să-i zic, scuză-mă! Că așa nu mai face niciuna copii.

Hai să dăm lucrurile pe față. Nici înainte de copil nu făceai lucrurile astea pentru tine. Destul de rău. Dacă te pune cineva să faci o listă cu ceea ce iubești pe lumea asta, cât timp ar dura până ți-ai scrie numele pe listă?”.

Vezi și Alina Ceuşan a născut un băiețel. Primele declarații

Citește și:

Margherita de la Clejani s-a ales din nou cu dosar penal! Ce a făcut iar artista

Kate Middleton și prințul William, apariție rară în public. Niciodată nu i-ai mai văzut așa