Concurenta de la Asia Express nu a vrut să facă încă publică marea veste până acum, însă a fost dată de gol încă din luna februarie. În vara anului trecut, Alina Ceușan s-a căsătorit cu Raul Tișa, iar acum, cei doi vor deveni părinți. Frumoasa blondă Alina Ceușan  a confirmat că este însărcinată, iar recent a publicat noi imagini cu ea, dar și cu bebelușul în urma unei ecografii. Celebra bloggeriță este gravidă în șase luni și atât ea, cât și soțul ei, Raul, abia aștepată să-și țină copilul în brațe.

 

View this post on Instagram

 

To describe the feeling. Press play ? (View full screen, on IGTV)

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

„Nu-i nevoie de alte cuvinte pentru a descrie sentimentul”, a scris Alina, la filmulețul cu e ași soțul ei, în care își afișează burtica de gravidă și arată vizita la medic în care își vede copilul la ecograf.

Alina Ceușan a dezvăluit că bebelușul va veni pe lume, în luna septembrie.

Alina este insarcinata in 6 luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru fericita veste. Alina a primit mesaje chiar și de la vedete și de la concurenții cu care a fost în Asia Express.

Printre primii care au felicitat-o a fost chiar și Răzvan Fodor: „Felicitari!! Toate gândurile bune de la Fodori”, i-a scris acesta.

 

Citește și: