Alina Ceușan a născut un băiețel după 12 ore de travaliu. Vedeta a ales să nască pe cale naturală și din momentul în care a ajuns la spital și-a informat fanii cu tot ce se întâmplă, cât e dilatație, cât de dese sunt contracțiile, când i s-a rupt apa. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să-i facă cezariana.

„12 ore de travaliu, o oră de împins și o cezariană mai târziu… Vi-l prezint pe baby Rock Tisha. 15.09.2020, 4.44. Primele mele cuvinte pentru el: Deci tu ai fost în interior, în tot acest timp!”, a fost mesajul Alinei, primit cu mii de felicitări de la fani și alte vedete.

Alina a explicat și motivul pentru care în cele din urmă a fost nevoită să facă cezariană, deși își dorea foarte mult să nască natural.

„O jumătate de oră de împins. Bebelușul se tot întorcea. Mihaela (n.r.- medicul) a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie.”

Alina-in-travaliuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Neața! A născut Alinaaaa!!!”, a anunțat Carmen Grebenișan pe contul său de Instagram, în această dimineață!

Într-o postare de pe Instagram, bloggeriţa a povestit în amănunt ce a simţit de când a intrat în travaliu. Mai întâi, explică momentul în care i s-a rupt apa: „Mihaela Mereş a reuşit să-mi rupă apa chiar aici în pat…Of, Doamne, un fluid cald sau ceva de genul a ieşit…Este foarte mult!”.

A vorbit și despre contracţiile resimţite: „Şi da, deocamdată contracţiile nu sunt chiar atât de puternice pe cât am crezut că vor fi…Oh, tocmai vine una acum…Zici că vine cineva la tine cu un cuţit într-un film horror”.

Pentru o idee mai clară asupra a ceea ce a simţit în timpul unei contracţii puternice, face următoarea comparaţie: „Este o durere super intensă, ca la menstruaţie…care vine de sus în jos…Este fenomenal..O poţi vedea pe monitor…E o nebunie!”, povestea Alina înainte să-și aducă pe lume băiețelul.

Citește și:

Adelina Pestrițu, noi detalii despre starea ei: „Ce a fost greu a trecut…”

Alin Oprea, noi acuzații la adresa soției lui. I-a îndepărtat toți prietenii și familia