Războiul dintre Alin Oprea și Larisa devine mai dur pe zi ce trece! Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, la mai bine de două decenii de relație, conflictul dintre cei doi pare că nu mai ia sfârșit, iar solistul trupei „Talisman” are de gând să dea în judecată pe mama copiilor lui! Motivul?

Au fost căsătoriți mai bine de 20 de ani și au împreună doi copii, însă acest lucru nu-i împiedică pe cei doi să arunce cu cuvinte dure. Detalii șocante au începus să iasă la iveală după ce s-a aflat că Alin s-a despărțit de soția lui și deja are o altă relație, cu o brunetă superbă, pe nume Medana, care a început înainte să-și anunțe divorțul.

Citește și: Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Alin Oprea și Larisa au adus acuzații grave unul la adresa celuilalt și s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar când apele păreau a se calma între ei, odată cu prima înfățișare la tribunal în procesul de divorț, iată că artistul a lansat un nou atac la adresa fostei soții.

Sătul ca Larisa să se folosească de imaginea și de numele lui pentru a deveni cunoscută, Alin Oprea a declarat că dacă fosta soție nu renunță la numele de “Oprea”, va apela la ajutorul legii și o va da in judecată pentru a nu mai avea dreptul de a-l folosi.

”Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă interesează cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei, în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. (…) Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a declarat Alin Oprea pentru playtech.ro.

Citește și:

Smiley a făcut primele declarații despre fiica lui: „Seamănă cu Gina”

Experții regali susțin că reacția prințului William după interviul lui Harry a fost una fără precedent: „I-a frânt inima”