De când a întâlnit-o, Alin Oprea se simte acum un bărbat împlinit.

Se bucură de tot ce-i oferă viața acum și trăiește clipa la maxim. Lângă Medana, iubita lui care îl împlinește și despre care știe că este femeia la care a visat de-o viață, Alin a devenit cea mai bună variantă a lui. Nu se sfiește să vorbească public despre iubirea lor, să o arate oricui are ochi să vadă. Recent, acesta a vorbit pentru Ciao despre iubita lui, despre ce l-a cucerit la ea și despre planurile lor de viitor.

Întrebat daca ar putea să dea timpul înapoi, ce ar schimba la viața lui, artistul a replicat: ”Nu mă consider îndreptățit să pun la îndoială planul lui Dumnezeu în ceea ce mă privește. Viața mea este exact așa cum trebuia să fie: cu de toate! Cu bune și rele, cu bucurii și suferințe, cu trădare și iubire.

Viața mea este o școală în care trebuie să trec prin toate experiențiele necesare evoluției mele. O iubesc așa cu este și sunt recunoscător pentru acest dar neprețuit numit VIAȚĂ”.

Întrebat cum se înțelege cu iubita lui, la 2 ani de când formează un cuplu, Alin Oprea s-a referit inclusiv la prima lor seară împreună: ”Întâlnirea cu Medana a fost una magică, în sensul că am avut sentimentul că mi-am găsit în sfârșit iubita pe care o visasem de o viață, dar care a rătăcit, asemeni mie, cu alte „misiuni” până acum.

Am trăit o regăsire profundă. Totul se potrivea… Fizic, mental, emoțional și spiritual.

În prima seară, când ne-am cunoscut, am stat de vorbă vreo două ore, dar cred că am rostit mai mult de 20 de cuvinte identice, perfect sincronizat. Gândeam și rosteam aceleași lucruri deodată”.

Pus să o descrie pe Medana și să rezume relația lor în câteva cuvinte, artistul a răspuns: ”I AM YOU (n.r.: Eu sunt Tu)”, ”YOU ARE ME (Tu esti Eu)” și ”WE ARE ONE (Impreuna suntem Unul)”.

Alin Oprea a spus și care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut iubita lui pentru el: ”Faptul că mi-a dăruit TOTUL a fost cel mai profund lucru care s-a petrecut în viața mea.

Mi-a dăruit Iubirea când am fost tratat cu ură, mi-a dăruit sufletul ei când al meu era pierdut, mi-a dăruit tandrețe când eu eram tratat cu agresivitate și mi-a dăruit respect atunci când am fost umilit. Pentru mine este un ÎNGER”.

Ce-și dorește pe viitor? ”Sănătate, iubire, împlinire profesională și pe Medana alături. Adică FERICIRE…”.

Vezi și Alin Oprea și Medana au împlinit doi ani de relație! Au aniversat cu lux și opulență. Ce i-a dăruit artistul iubitei sale

Citește și:

Clipe de coșmar pentru Bianca Drăgușanu. Fiica ei s-a pierdut în parc: ”Vedeam numai scena cu băiețelul ucis de câini”

Adela Popescu, primele declarații după naștere. Cum au reacționat Andrei și Alexandru când l-au văzut pe frățior?