Alin și Larisa Oprea au ajuns cu divorțul la final, dar asta nu înseamnă că lupta lor a luat sfârșit. Fostul solist al trupei Talisman și fota soție, Larisa, își dispută acum averea. În prezent, artistul Alin Oprea se simte împlinit alături de partenera lui de doi ani, Medana. Ba chiar mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, cei doi și-au actualizat starea relațională, arătându-le urmăritorilor că s-au și logodit.

După o căsnicie de mai bine de 23 de ani, Alin și Larisa Oprea au divorțat. În momentul în care s-a ajuns la această concluzie, s-a iscat un scandal mare între cei doi, aruncându-și unul altuia acuzații. Mai multe luni la rând, cei doi au stat într-o tensiune continuă și s-au acuzat reciproc de infidelitate. În discuțiile lor au fost implicați și copiii. După tot acest timp, fostul solist al trupei Talisman se declară fericit, după ce divorțul a ajuns la final, iar relația sa cu Medana merge pe un drum bun.

„Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal. Cred în justiție și în dreptate. Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot”, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, „încornorat”, „jecmănit” și tratat ca un „sclav pe plantație”, ceea ce este inadmisibil.

Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe nisip mișcător, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!”, sunt declarațiile date de artist pentru Playtech.

Alin Oprea și Medana s-au logodit

Alin Oprea și Medana s-au logodit, după doi ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de artist, pe contul său de Facebook, iar fanii n-au contenit cu urările de bine. De-a lungul relației, atât solistul, cât și iubita lui și-au făcut declarații de iubire public și au impresionat pe toată lumea cu felul în care povestea lor de dragoste a evoluat.

”Suntem în cea mai bună etapă atât a vieții, cât și a relației noastre. Lucrurile s-au așezat în mod natural și firesc și ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața în fiecare zi. Legat de planuri, nu le facem noi.

Am constatat pe pielea noastră că destinul își face mereu treaba cum consideră că este cel mai bine pentru fiecare. Legat de căsătorie, din punctul meu de vedere, Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc”, a declarat Alin Oprea pentru Cancan.

Vezi și Alin Oprea vorbește despre momentul în care a cunoscut-o pe Medana: „În prima seară…”De unde a știut solistul Talisman că ea e aleasa

Citește și:

Ce studii are, de fapt, Monica Gabor. Pentru ce meserie se pregătea ea

George Clooney, sinistrat în Italia. Vila sa de lacul Como, afectată puternic de inundații