Așa și-a dorit-o Alin Oprea, așa a și fost! Solistul trupei Talisman s-a căsătorit religios, în weekend, cu frumoasa lui soție, Medana. Nu mai puțin de zece perechi de nași (și nu 8, așa cum se anunțase inițial!) peste 500 de invitați de seamă, printre care cei mai importanți artiști ai scenei românești, și trei torturi spectaculoase, așa se poate rezuma nunta – spectacol a celor doi!

Nunta a început vineri, 15 septembrie, cu o ceremonie religioasă fastuoasă. Medana și Alin Oprea și-au jurat credință și iubire eternă, în prezența a zece perechi de nași.

Invitații au asistat la un moment solemn și neașteptat: Alin Oprea a fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin de către Marele Maestru al Ordinului, Excelența Sa Aurelian Roland Boiț și Cavalerii care l-au însoțit, pentru a înmâna distincția, scrie Click, care a luat mirilor și un prim interviu, imediat după nuntă.

Cățelul Hugo a adus verighetele

”Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă.

El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase, toate momentele au fost emoționante. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate fumos.

Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie să vină să cânte din spital și a cântat o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt, cum s-a anunțat inițial.

Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector”, a povestit mireasa pentru publicația menționată.

Medana și-a lansat o carte, care a și fost premiată la nuntă

Și Alin Oprea a făcut primele declarații după nuntă: ”Mă simt un om binecuvântat de Dumnezeu, un bărbat împlinit și un artist iubit de către public. Statutul de bărbat însurat este cel care mă reprezintă, eu fiind un familist convins. Având alături de mine soția mult dorită, soția visurilor mele, spun cu mâna pe inimă că este o onoare să fiu soțul unei femei care știe să fie femeie”.

Întrebat dacă s-a lăsat cu lacrimi la nuntă, iată ce a povestit artistul: ”Eu am organizat toată nunta și m-am ocupat de fiecare detaliu, începând de la meniu, locație, artiști, sonorizare, scenă. E meseria mea și mă și pricep. 

Credeam că nu voi avea nici o surpriză la nunta mea, dar a fost una! Surpriza cea mai mare mi-a făcut-o Medana, care a apărut împreună cu Sorin Lupu, prim-tenor la Opera Națională din Cluj, și a cântat o canțonetă precum o soprană profesionistă.

Au plâns toți invitații de la nuntă și eu cu ei, ca un copil! Prima dată am crezut că e făcătură, dar ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi facă surpriza asta imensă! Ni s-au tăiat picioarele la toți. Nu ne-am dezmeticit o jumătate de oră!”.

La acest moment s-a referit și Medana: ”Momentul acesta m-a terminat, pentru că mie nu-mi place să cânt, am trac, am vrut să iasă perfect. 

După vals, a avut loc lansarea primului meu volum de poezii. 

Singurul moment care pe mine, însă, m-a făcut să plâng, a fost momentul în care am dansat cu fiul meu, Darius. Am plâns de am rupt! A mai fost și momentul Corinei Chiriac, care a cântat o piesă unde am dansat împreună cu toate nașele și cu mama mea.

Nu am vrut o nuntă clasică, tradițională. Eu nu am vrut să fiu furată timp de 30-40 de minute. Eu am preferat să lansez cartea pe care am oferit-o cadou la plecare invitaților.

Am avut multe momente emoționante. Ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor, lansarea primului volum de poezii, premiat de către domnul doctor Victor Constantin Moruțoiu, membru al Uniunii Scriitorilor în cadrul Festivalului Literar Internațional cu premiul pentru debut în poezie „Cornelia Caragea”, prezentat de doamna editor Nadia Farcaș de la Editura Ecou Transilvan”.

mireasa-a-avut-doua-rochiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Torturile de la nuntă au fost cu totul spectaculoase, iar Alin Oprea a explicat și de ce au arătat așa: ”Prezentarea tortului a fost făcută la piscină, cu elemente de pirotehnie specială. Au venit două torturi enorme, pe dreapta și pe stânga, iar pe centru a apărut un tort din cer, cu o tiroliană, iluminată cu leduri, simbolizând caracterul transcendental al iubirii noastre, care vine din cer, nu de pe Pământ”.

Cine a creat rochiile de mireasă. Medana, nemulțumită de pantofii aleși

Ambele rochii purtate de mireasă au fost create de Sonia Trifan. Ceva, însă, a nemulțumit-o pe mireasă: ”Încălțările m-au rupt, am avut două perechi. Am stat pe niște tocuri foarte înalte la biserică, am crezut că sunt comode. Nici pe cei de la Jimmy Choo nu am putut sta, bani dați de pomană…”

Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă”

O sumedenie de artiști au fost invitați la nunta celor doi. Unii nici nu au mai apucat să cânte, a dezvăluit Medana. ”Artiștii au fost foarte mulți, așa de mulți că unii nu au mai apucat să cânte, din păcate! Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă. 

Cei care ne-au iubit și ne-au prețuit au fost acolo: Mirela și Elvis Năsturică (care au fost și nași), Minodora, Daniela Gyorfi, Julia Chelaru, tenorii Alin Stoica, Adrian Mărcan și Mihai Napu, Mioara Velicu, Anca Țurcașiu, Gigi Gheorghiu, Cristi Dules, Radu Pietreanu, Axinte, Angela Rusu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu (care ne-au fost și nași), Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Alina Sorescu, Morris, Kamara, Adriana Bahmuțeanu, Claudia Ghițulescu, Vasilică Ceterașu, Maria Petchescu, Ionela Moruțan, Englezu etc”.

La nuntă au venit special și prieteni ai cuplului din străinătate. De altfel, mireasa nu s-a putut abține să nu le bată obrazul celor care nu au onorat invitația: ”Țin să le mulțumesc din tot sufletul și să-i asigur de toată iubirea și recunoștința mea. Oamenii aceștia au găsit soluții, nu scuze ca alții, deși aveau motive bine întemeiate pentru care să nu vină“”, mai spus Medana, neputând să-și ascundă dezamăgirea că nu toată lumea a onorat invitația”. Chiar și așa, circa 500 de oameni au luat parte la evenimentul fastuos.

Vezi și Alin Oprea și Medana, nuntă de sute de mii de euro! Lux și opulență la cele mai înalte cote! Mireasa a arătat ca o regină

Citește și:

Hugh Jackman și soția cu 13 ani mai mare, divorțul care a luat prin surprindere Hollywood-ul. S-au despărțit după 27 de ani de mariaj

Cum se menține în formă Horațiu Mălăele, la 71 de ani. Zilnic face asta: ”Nu e un hobby, e un mod de a exista și un mod de a mă exprima. Sunt dependent!”