Alin Oprea și soția lui, Medana, au fost nași de cununie la finalul lunii ianuarie. Cei doi i-au cununat pe unii dintre cei mai buni prieteni ai lor. Nelu Nicoară zis “Englezu”, artist renumit în Cluj, și-a unit destinul cu cel al partenerei sale și i-a ales drept părinți spirituali pe îndrăgitul artist și pe soția lui. Alături de ei a mai fost încă un cuplu de nași, marele boxer al Clujului, Miki Paizs, împreună cu soția sa, scrie Romaniatv.net.

Alin Oprea și Medana, nași de cununie pentru prima dată

„Am avut bucuria să fim părinți spirituali pentru prima dată, în calitate de soț și soție. A fost un eveniment foarte frumos, cu multă bucurie și emoție. Am avut alături oameni dragi nouă cu care am petrecut pe cinste. Eu și Alin am dansat și ne-am bucurat împreună cu nuntașii de acest eveniment atât de frumos.

Finii noștri, Nelu și Ramona, au transmis tuturor din emoția și fericirea lor. Iar noi, alături de ceilalți nași, familia Aliz și Miki Paizs, am fost onorați să le fim alături în cea mai importantă zi din viața lor”, a declarat Medana pentru RomâniaTV.net.

medana-si-alin-oprea-nasi-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pentru eveniment, Alin Oprea și Medana și-au asortat ținutele și nu au făcut rabat la eleganță. Roșu a fost culoarea predoninantă în ținuta Medanei, iar buchetul de nașă și gentuța sub formă de inimă au completat întreaga apariție.

Petrecerea a avut loc la Cluj, într-un restaurant exclusivist, dar cel mai important aspect este faptul că toată lumea a dansat și s-a bucurat alături de miri. Mirele este artist cunoscut aici la Cluj, Nelu Nicoară zis “Englezu”. Ținutele alese au fost ceva mai îndrăznețe de data aceasta, am optat pentru roșu și negru, iar Alin a purtat un costum negru, așa că ne-am asortat perfect”, a mai declarat Medana, pentru sursa citată.

Citește și: Abia s-au logodit și deja au devenit soț și soție! Alin Oprea și Medana s-au căsătorit! Detalii despre cununia civilă, costumațiile mirilor și de ce nu au avut muzică la petrecerea de după

Citește și: VIDEO Momentul emoționant în care Alin Oprea și Medana se logodesc la Milano. „Vedeam atâtea femei plângând…”