Cei doi sărbătoresc cu mare fast doi ani de relație. Au organizat un cadru foarte romantic, cu statuete în formă de porumbei, flori, foarte multe flori, torturi și tot felul de delicii dulci, în care să-și spună cuvinte și mai dulci.

Medana a fost cea care a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la aniversarea lor.

asa-au-sarbatorit-cei-doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Aproape prea siropos, ar spune unii, la auzul faptului că solistul i-a cumpărat iubitei sale nu mai puțin de 1.500 de trandafiri. Trandafiri care au fost astfel aranjați încât să se poată citi următorul mesaj: ”Medana, Te iubesc!”.

Dar nici frumoasa brunetă nu s-a lăsat mai prejos, aceasta făcându-i personal artistului nu un tort, ci două, ambele cu mesaje de iubire.

”Tocmai s-au împlinit 2 ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea, de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie.

Da, s-au împlinit 2 ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea, Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață.”, a declarat Alin Oprea la Antena Stars.

Revenind la tratația dulce cu care și-a surprins iubitul Medana, nu se știe cum a fost aceasta primită, dat fiind faptul că Alin pare să fi devenit dependent de sală în ultima vreme. Acesta pare să fi făcut o nouă pasiune, aceea de a-și sculpta trupul și de a-și mări mușchii, așa după cum se vede în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Vezi și Alin Oprea, declarații surprinzătoare despre noua iubită. Cum îl răsfață Medana?

Citește și:

Ruby, din noua pe masa medicilor esteticieni. Ce operație își face acum artista

Carmina împlinește 19 ani și vorbit deschis despre relația ei cu tatăl ei, Liviu Vârciu