În vârstă de 45 de ani, artistul s-a lăsat pe mâna medicilor, pentru a-și recăpăta podoaba capilară. Conform Click!, costul unei astfel de intervenții se ridică în jurul sumei de 5.000 de euro, în funcție de câte fire de păr trebuie implantate.

“Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la Doctor Felix pentru implant de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr. Și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final, pentru că și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia.

Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum, însă această metodă pe care doctor Felix o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a mărturisit Alin Oprea într-un instastory postat pe social media.

Vezi și Alin Oprea, noi acuzații la adresa soției lui. I-a îndepărtat toți prietenii și familia

Citețte și:

Adrian Enache: “Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ!”

Interviu EXCLUSIV George Piștereanu: ”Dacă pot să obțin mai mult… obțin!”