Pe pagina personală de Facebook, Alin Oprea a scris imediat după întâlnire, rătându-le fanilor exact ceea ce simte.

„Acel moment delicat, în care te întâlnești cu fosta la proces și simți nevoia să oprești pentru a lua un buchet de flori și ceva dulce actualei soții, în semn de recunoștință și apreciere pentru toată răbdarea, devotamentul și susținerea ei necondiționată, convins că ai făcut în sfârșit cea mai bună alegere din viața ta. Mulțumesc pentru tot, frumoasa mea Medana”, a fost mesajul lui Alin Oprea.

Artistul nu s-a oprit aici și a distribuit mai multe cadre în care Medana se află în pat și se bucură de darurile primite de la iubitul ei.

adouri-pentru-MEdanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Larisa, șocată de atitudinea fostului soț după divorț

Fosta soție a lui Alin, femeia alături de care artistul are doi copii, este șocată de comportamentul solistului lgat de divorț și persoana ei și afirma, la scurt timp după despărțire, că pur și simplu nu îl poate recunoaște pe Alin.

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus. Sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…”, declara Larisa în 2020.

Alin Oprea susține că Larisa i-a fost infidelă

Pe de altă parte, Alin susținea că fosta soție i-a fost infidelă și nu l-a tratat cu respect. Ba chiar mai mult, i-ar fi sustras și sume de bani.

„Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil.

Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal. Cred în justiţie şi în dreptate.

Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie”, susținea Alin.

Vezi și Alin Oprea, vacanță „de urgență” cu iubita: ”Dacă nu îți plimbi tu nevasta, ți-o plimbă alții”

Citește și:

Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fetițelor sale. Andreea Bălan a spus totul: „Suma infimă de…”

Marele actor a devenit tată din nou, la aproape 60 de ani! ”Mi-e dor să cânt cântece de leagăn”