Scandalul dintre Alin Oprea și soția lui, Larisa, ia amploare. Artistul a rupt tăcerea și face acuzații grave la adresa celei care i-a fost parteneră timp de 23 de ani.

Alin Oprea (48 de ani) și Larisa au stabilit inițial să se despartă la notar, pe cale amiabilă, după majoratul fiicei lor, din luna august. Însă, cei doi nu s-au înțeles, așa că au ajuns la tribunal. După ce a ieșit la iveală că fostul membru al trupei Talisman avea o relație cu o altă femeie, deși era însurat, acum acesta își acuză și el soția de infidelitate.

El a dezvăluit că a suportat foarte multe răutăți din partea Larisei care a avut „un caracter dominator și agresiv” în timpul mariajului. Mai mult de atât, Alin Oprea susține că ea l-a înșelat cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului.

”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a declarat el pentru Click!.

”O perioadă de peste 5 ani telefoanele societății a cărui administrator eram și care avea ca obiect de activitate organizarea unor evenimete cultural artistice publice, au fost monitorizate de către instituții abilitate ale statului (ascultări telefonice, interceptări de mesaje, înregistrări ambientale etc). Motivul invocat a fost cercetarea unor instituții publice vizând anumite personalități politice. Două dintre telefoanele societății erau în folosința mea și a soției în toată această perioadă. La finalizarea cercetărilor și după casarea tuturor dosarelor în cauză, am fost contactat de către un reprezentant care răspundea de arhiva digitală stocată în serverele instituției, informându-mă că pot consulta în termen de doua săptămâni toate elementele audio, video și text, care ne vizau pe amândoi. Am acceptat invitația din pură curiozitate, însă în momentul în care am fost pus față în față cu adevarul gol-goluț, am avut parte de șocul vieții mele: infidelitățile femeii care îmi jurase credință. Cea pe care eu o credeam cea mai loială, devotată și familistă convinsă, era doar o mască ireală. Am conștientizat cu stupoare și o profundă dezamăgire că realitatea mea era total diferită față de a ei. În momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave și apăsătoare probleme, soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”, a mai spus Alin pentru click.ro.

Citește și:

Motivul pentru care Anda Călin nu l-a arătat încă pe fiul lui Liviu Vârciu

Cum arată mama Loredanei Groza. Artista s-a fotografiat alături de ea și de frații acesteia, ultimii ”mohicani” în viață. Mama și fiica nu seamănă deloc