După ce Medana i-a transmis un mesaj romantic de ziua lui, în mod public, acum cântărețul i-a întors gestul, procedând la fel. Iată ce i-a urat Alin iubitei sale la ceas aniversar!

„Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, «scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului.

Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!”, este mesajul pe care Alin Oprea l-a scris pe Facebook, de ziua iubitei sale.

Medana este însă cea care a dat tonul mesajelor romantice, publicate pe rețelele sociale, pe 20 noiembrie, în ziua în care Alin a împlinit 49 de ani.

Alin Oprea (49 ani) se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Iniţial, cei doi soţi au spus că vor divorţa amiabil, la notar, însă, între timp, relaţiile dintre ei au luat o cu totul altă întorsătură. Cântăreţul şi-a acuzat soţia de infidelitate, iar aceasta a schimbat cheile casei, astfel încât el nu a mai putut intra în propria locuinţă pentru a-şi lua lucrurile personale, ba chiar a blocat și conturile comune.

Divorţul lor se va disputa pe masa judecătorilor, iar prima înfăţişare a procesului va avea loc abia pe 15 februarie.

Vezi și Cum arată o cină a îndrăgostiților Alin Oprea și Medana. Așa își pregătesc sufrageria!

Citește și:

Care este, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu?

Andreea Bălan și noul iubit, dulcegării în văzul tuturor, pe conturile de socializare. Ce și-au spus îndrăgostiții