Unii colegi de breaslă îi spun, și nu în glumă, Arnold Schwarzenegger. Și chiar dacă uneori se amuză, artistul merge mai departe cu antrenamentul și îl duce în puncte extreme. Mai nou, artistul de la Talisman profită de escapadele la munte, la zăpadă, și își găsește timp să facă terapie în frig.

Aceasta este o metodă Wim Hof care are la bază trei piloni puternici de susținere, mai precis expunere graduală la frig, pregătire mentală corespunzătoare și respirație. Iar punctul forte al acestor trei piloni este faptul că dacă înveți să îți controlezi mintea, orice este posibil.

Ce terapie urmează Alin Oprea

Cum explică însă interpretul faptul că a ales să facă această terapie prin frig? Alin Oprea a povestit totul pentru Ciao.ro!

“Am simțit că într-un fel trec prin stări și emoții similare. Astfel încât am considerat că și pe mine mă poate ajuta această terapie. Și am avut dreptate. M-am ajutat să-mi echilibrez foarte eficient trupul, mintea și sufletul.

Împreună cu sportul și viața ordonată din punct de vedere nutrițional și odihnă (somn corect), am devenit cel de azi.

Medana este și ea atrasă de toate aceste terapii alternative și ne sfătuim mereu ce și pentru care dintre noi ar funcționa mai bine. În cazul meu, variantele „dure” sunt cele mai eficiente”, a mărturisit artistul.

Azi, de 8 Martie, artistul nu a uitat să-i transmită o urare din suflet iubitei sale.

Vezi și Alin Oprea de la Talisman a împlinit 50 de ani! “Viaţa mea abia acum începe cu adevărat!” Ce urare i-a făcut iubita lui

Citește și:

Cunoscutul actor Pasha Lee, mort în timpul luptelor din Ucraina

Prințesa Charlene, lovitură dură pentru prințul Albert de Monaco. Ce decizie a luat?