Suficient cât să apară zvonuri. Artistul a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este statusul relației lor, de fapt, spunând și care este motivul din cauza căruia partenera sa a plecat de acasă după atâția ani de mariaj, 22 mai exact.

Alin Oprea nici nu a pomenit de divorț. Contactat de reporterii Antena Stars, solistul trupei „Talisman” a mărturisit că în ciuda distanței, comunică foarte ușor atât cu copiii săi, cât și cu soția, datorită vizitelor dese și a tehnologiei.

„Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici pentru că pregătesc o școală de muzică, care va demara în septembrie, dacă dă Dumnezeu să se termine cu pandemia, lucrez la piesele noi pe care vreau să le termin de foarte mult timp, dar nu am avut timpul necesar să mă aplec asupra lor fiind tot plecat în turnee.

Acum interesele comune și mai ales pentru copii, nu le vezi ca pe niște sacrificii, le vezi ca fiind normale, dacă îți iubești cu adevărat copiii și vrei să faci ceva pentru ei.

Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii. Avioanele circulă, se fac trei ore până la Londra, ei vin des, eu mă duc destul de des. Asta cu videocall-urile este o invenție foarte bună. Nu aș zice că am simțit neapărat foarte multe momente sensibile.”, a spus Alin Oprea pentru Antena Stars.

Vezi și Loredana Groza are o frumusețe de fată! A împlinit 22 de ani și îi seamănă perfect

Cum se menține în formă Maria Sharapova: ”Beau multă…” Așa rămâi slabă, dar ai multă energie